Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 21 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Aanschaf
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf

Aanschaf

Om op aanschaf te besparen, is de voorbereiding belangrijk. Maak een boodschappenlijstje en houd je daar aan. Bedenk welke winkel het voordeligst is. Bij grote aankopen is het handig om een lijst met eisen op te stellen waaraan het product moet voldoen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Bijna iedereen bestelt wel eens wat via het internet. Veel mensen kopen liever online dan in een fysieke winkel omdat het voordeliger, sneller en gemakkelijker is.

Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels. Dit kan door middel van folders maar ook via het internet. In de winkel is het raadzaam om ook op het verschil van de prijzen tussen verschillende merken te letten. Vergelijk op de kilo-/literprijzen in plaats van de prijs per product. Ten slotte kan je vaak profiteren van seizoenskortingen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Waar koop je de boodschappen? Let bij het kiezen van een winkel op de prijzen, aanbiedingen en service van de winkel. Ook de afstand die je moet afleggen en de bereikbaarheid is bepalend.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Vaak kan je veel voordeel halen uit kortingen. Niet alleen in de supermarkt maar ook op internet zijn veel kortingen te vinden. Ga hier naar op zoek voordat je de boodschappen doet.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Het gebruiken van kortingsbonnen of groepskortingen kan je al gauw 10-15% op de aankoopprijs besparen. Er zitten wel vaak bepaalde voorwaarden aan verbonden..
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Je huisdier is je dierbaar en dus kan het je niet schelen hoeveel het dier eet als hij of zij maar gezond blijft. Voor je het weet betaal je kapitalen..
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. De meest veilige en voordelige manier is natuurlijk om je domweg maar helemaal nergens op te abonneren.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Sinds de reguliere detailhandel minder populair is geworden worden steeds meer diensten en producten via internet aangeboden. Om het aantrekkelijk te maken voor klanten, bieden sommige sites een zogenaamde 'cash back' mogelijkheid aan.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Tegenwoordig is vrijwel alles online verkrijgbaar van mode tot aan de nieuwste gadgets en elektronica. Het leuke van online shoppen is dat er verschillende mogelijkheden zijn om op je aankopen te besparen, zoals het gebruik maken van kortingscodes.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Met deze app kan je alle aanbiedingen van de 17 bekendste Nederlandse supermarkten bekijken en vergelijken. Gebruikers kunnen ook gericht zoeken naar speciale aanbiedingen zoals bier, wasmiddel of pizza’s.
Tegenwoordig zijn er veel verschillende (gratis) apps die jou kunnen helpen om flink te besparen op je uitgaven. In dit handige overzicht laten we zien welke apps hiervoor het meest geschikt zijn.
Opeens is het alweer december, je kunt natuurlijk gaan winkelen in de mooi versierde straten en kijken of je leuke koopjes tegen komt maar je kunt ook van de drukte en gezelligheid in de stad genieten en thuis op internet leuke aanbiedingen zoeken.
Gewoontes
Laat jij je aankopen beďnvloeden door mooie verpakkingen ?
Nee
Ja
Soms

 
Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links