Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 26 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Vergelijk prijzen van luiers
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Baby's & kinderen > Vergelijk prijzen van luiers

Vergelijk prijzen van luiers

Luiers verschillen soms enorm van prijs. Vergelijk daarom de prijzen en kijk hierbij ook naar de inhoud per pak. Reken uit hoeveel de luiers per stuk kosten zodat je de prijzen goed kunt vergelijken. Let altijd op aanbiedingen en koop dan ook gelijk een voorraad wanneer ze in de uitverkoop zijn. Wanneer je al weet dat je een tweede kind wil, kun je het beste wasbare luiers in plaats van wegwerpluiers kopen.

Kies het soort luiers

katoenen luiersWanneer je luiers koopt kun je kiezen uit wegwerpluiers of wasbare luiers. In praktijk zijn de kosten ongeveer gelijk bij het hebben van één kind. Wanneer je een tweede kind krijgt, zijn de wasbare luiers duidelijk goedkoper dan de wegwerpluiers.

Koop geen merkluiers

goedkope luiersUit een test van de Consumentenbond is gebleken dat er weinig verschil is tussen merkluiers en gewone luiers. Het enigste verschil is de hoogte van de prijzen. Koop daarom geen dure merkluiers omdat deze beloven zoveel beter te zijn dan de huismerken. Het is een fabel dat dit soort luiers de babybilletjes droger houden. De luiers van de huismerken zullen hoogstens iets eerder gaan lekken.

Eerder zindelijk

Door je kind eerder zindelijk te maken bespaar je natuurlijk het meeste geld! 85% van de kinderen in de wereld is al met anderhalf jaar zindelijk en; Dit is heel eenvoudig te leren en bijvoorbeeld beschreven in het boek Zindelijk maken is kinderspel; - Met anderhalf jaar uit de luiers; door: Debby Mendelsohn.

Profiteer van aanbiedingen

Koop aanbiedingen van luiers en billendoekjes in het groot wanneer deze in de uitverkoop zijn. Het kost misschien wat maar uiteindelijk zul je de kosten eruit hebben omdat je luiers toch sowieso nodig hebt. Dan kun je er dus maar beter veel tegelijk van kopen als ze in de aanbieding zijn. Je kunt de actuele prijzen van luiers vergelijken op internet. Op Degoedkoopsteluiers.nl kun je bijvoorbeeld de prijzen van luiers vergelijken, maar ook de prijzen van babydoekjes en babymelk. Op Luierinfo.nl vindt je de wekelijkse luieraanbiedingen per supermarkt en drogist.
 
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
      Baby's & kinderen
         Goede luier hoeft niet duur
         Vergelijk prijzen van luiers
         Koop onbreekbaar speelgoed
         Koop geen hele babyuitzet
         Koop voordelig schoolspullen
         Koop goedkope schoolboeken
         Gratis proefpakketten voor je baby
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling