Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 24 November 2017,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Maak gebruik van kortingen
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Maak gebruik van kortingen

Maak gebruik van kortingen

Vaak kan je veel voordeel halen uit kortingen. Niet alleen in de supermarkt maar ook op internet zijn veel kortingen te vinden. Ga hier naar op zoek voordat je de boodschappen doet.
 

Wees kritisch met aanbiedingen

Bij twijfel of je gebruik gaat maken van een twee-halen-één-betalen-actie of een gratis glas bij aankoop van een six-pack bier: doe het niet. De grootste besparing is te bereiken door dingen niet te kopen.

Als je een bepaald product vaak gebruikt en het is lang houdbaar, koop er dan veel van als het in de aanbieding is.

Kijk uit voor spaaracties

Wees kritisch bij spaaracties en spaarpunten in supermarkten. Vaak moet je hiervoor meer producten kopen dan je eigenlijk nodig hebt of je moet uiteindelijk toch nog een bepaald bedrag bijbetalen. 

Koop goedkoop online

Supermarktaanbiedingen zijn te vinden op internet. Hier kan je precies zien waar je het goedkoopste je producten kunt halen. Kijk bv eens op Voordeelmuis.

Er zijn websites waar gratis tweedehands spullen worden aangeboden, bijvoorbeeld op www.gratisafhalen.nl en www.2dehands.nl.


Besparen met Kortingscodes

Kortingscodes zijn te vergelijken met kortingsbonnen. Om korting te krijgen bij een 'normale' winkel moet je meestal kortingsbonnen uitknippen. Deze kortingsbonnen lever je dan in en je ontvangt korting op jouw aankoop. Kortingscodes kun je zien als de moderne variant op kortingsbonnen en zijn alleen te verzilveren bij webwinkels.

Je ontvangt kortingscodes via de nieuwsbrief van webwinkel of via verzamelsites zoals Kortingscodes.nl. Door lid te worden van de nieuwsbrief van jouw favoriete webwinkel loopt je zeker geen korting mis. Veel webwinkels geven in hun nieuwsbrief namelijk ook persoonlijke kortingscodes uit. Deze codes zijn slechts één maal te verzilveren en geven korting aan (vaste) klanten.

Een kortingscode kun je verzilveren door bij het afrekenen de code in te voeren in het daarvoor bestemde invoerveld. Nadat je jouw code hebt geactiveerd kun je bij een (geldige) code profiteren van extra korting en zo veel geld besparen.


Cadeaubonnen met korting

Op tiQQ.nl kunnen cadeaubonnen met korting worden gekocht waarmee mensen op hun aankopen kunnen besparen.

Elk huishouden heeft wel een of meerdere ongebruikte cadeaubonnen liggen, zonde! Deze cadeaubonnen kunnen veilig worden verkocht via deze site. Men zet dus een cadeaubon die weinig waarde voor de eigenaar heeft om in harde euro’s.

 

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links