Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Koop geen hele babyuitzet
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Baby's & kinderen > Koop geen hele babyuitzet

Koop geen hele babyuitzet

babyuitzetKoop alleen de nodige babyartikelen en koop deze niet allemaal in één keer. Koop iets pas wanneer je het echt nodig hebt. Wissel ervaring uit met andere jonge ouders over bepaalde producten. Ook kun je kijken welke spullen je tijdelijk kunt lenen van familie of vrienden zodat je deze niet zelf hoeft aan te schaffen.

Huur of leen babyspullen

baby besparenDe duurzame babyartikelen zijn vaak te huur. Het is aan te raden om artikelen die je wel nodig hebt maar niet lang gebruikt te huren. Ook kun je natuurlijk vragen bij familie, vrienden en kennissen of zij nog spullen hebben die je tijdelijk mag lenen. Denk bijvoorbeeld aan kinderwagens, buggy’s, draagtassen en autostoeltjes.

Wissel ervaringen uit

Voordat je besluit om een artikel te kopen, praat dan eerst met andere jonge ouders. Zij kunnen je meer informatie geven over waar je op moet letten en of zij tevreden zijn over het bepaalde babyartikel dat zij hebben gekocht. Misschien dat zij je een bepaalde winkel kunnen aanraden of je een bepaald product zullen afraden om te kopen. Wie weet blijkt het bepaalde product niet eens zo handig of nodig te zijn.

Koop stuk voor stuk

Verspreid de aankopen voor de babyuitzet over een lange periode. Hierdoor spreid je niet alleen de kosten, maar loop je ook minder kans dat je dingen koopt die eigenlijk overbodig zijn. Wacht pas met spullen kopen tot je deze echt nodig hebt. Door niet alles in één keer te kopen kun je ook gebruik maken van aanbiedingen. Wanneer je alles tegelijk wilt kopen, is nooit alles in de aanbieding. Als je de aankopen over een bepaalde tijd spreidt kun je alert blijven op aanbiedingen en dan pas artikelen aanschaffen wanneer ze in de uitverkoop zijn.

Klus zelf

goedkope babyartikelenProbeer zelf te klussen of vraag iemand uit je nabije omgeving waarvan je weet dat hij of zij handig is. Met een paar planken kun je al simpel een kastje, krukje of tafeltje in elkaar zetten. Vervolgens kun je deze schilderen. Vergeleken met de prijzen in de winkel, bespaart dit je een hoop geld. Let wel op dat je tijdens je zwangerschap niet in aanraking komt met gevaarlijke stoffen.
 
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
      Baby's & kinderen
         Goede luier hoeft niet duur
         Vergelijk prijzen van luiers
         Koop onbreekbaar speelgoed
         Koop geen hele babyuitzet
         Koop voordelig schoolspullen
         Koop goedkope schoolboeken
         Gratis proefpakketten voor je baby
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling