Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Textiel goedkoop bedrukken: vijf tips
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kleding > Textiel goedkoop bedrukken

Textiel goedkoop bedrukken: vijf tips

Besparen iets dat alleen mensen zouden moeten doen die het financieel niet breed hebben? Nee hoor, besparen is iets dat iedereen toch graag doet! Als je je meer bewust bent van je aankopen en uitgaven geef je automatisch al minder uit. En zo kun je voor hetzelfde geld meer leuke dingen doen of kopen. Een goed voorbeeld is kleding. Je hoeft er niet veel geld aan uit te geven, maar je wil er wel leuk bijlopen. Het kopen van dure merkkleding is helemaal niet nodig, je kunt ook zelf goedkoop textiel bedrukken voor een opvallende outfit. Hoe? Hieronder geven we je vijf tips.
textiel-bedrukken.jpg

Het goedkoop bedrukken van textiel begint met prijsvergelijk

Deze tip noemen we haast in ieder artikel, ongeacht welk product of welke dienst je ook zoekt. Ieder zichzelf serieus nemend bedrijf heeft tegenwoordig een website waarop de prijzen van producten of diensten worden vermeld. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om deze te vergelijken. Worden er geen prijzen genoemd? In veel gevallen zal deze aanbieder dan sowieso al niet te goedkoopste zijn, anders zouden ze deze juist wel noemen toch? Wil je bijvoorbeeld T-shirts goedkoop bedrukken, let dan overigens niet alleen op de vanaf-prijs maar ook de kosten van de bedrukking per afbeelding of tekstregel.

Aanbiedingen en kortingsacties in de gaten houden

Besparen heeft veel te maken met vooruitkijken. Zo voorkom je dat je iets moet kopen op het moment dat je het echt nodig hebt, en het product dan uiteraard niet in de aanbieding is waardoor je de volle pond ervoor betaalt. Schrijf je dus in voor nieuwsbrieven, en houd via social media zoals Facebook in de gaten of er kortingsacties zijn bij kledingdrukkerijen. Soms zijn er zelfs speciale winacties, waardoor je gratis textiel zoals bedrukte sweaters kunt winnen.

Vergelijken van leveringsvoorwaarden

Het gaat overigens niet alleen over de prijs van de kleding en de bedrukking, maar ook over de leveringsvoorwaarden. Hanteert de kledingdrukkerij een minimaal orderbedrag? Of is er sprake van een minimale bestelhoeveelheid? Dit is beide erg belangrijk aangezien er vaak gestunt wordt met lage prijzen, die dan later tijdens het bestelproces alleen voor grotere aantallen blijken te gelden.

En hoe zit het trouwens met de verzendkosten?

Door meer te moeten bestellen dan je eigenlijk wil om maar aan een bepaalde minimaal orderbedrag te komen bespaar je waarschijnlijk niets. Wel handig? Altijd even checken of je mogelijk geen verzendkosten meer hoeft te betalen door voor een minimaal bedrag te bestellen.

Kosten voor verschillende kleuren bedrukking

Als afsluiter nog een tip voor het zo laag mogelijk houden van de bedrukkingskosten. Wil je textiel bedrukken met een tekst? Leuk als je dan natuurlijk verschillende kleuren voor de regels, woorden of zelfs letters kiest. Houd er alleen wel rekening mee dat iedere kleur vaak een extra bedrag kost. Om het textiel van een tekstopdruk in diverse kleuren te voorzien zijn bij de meeste bedrukkingstechnieken meerdere handelingen nodig, waardoor dit meer kost.

Heb je al inspiratie om textiel goedkoop te bedrukken? Start snel met het ontwerpen van je eigen unieke kleding, en bespaar zo ook nog eens!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
         Tips voor zak-, kleed- en kostgeld
         Textiel goedkoop bedrukken
         Koop goedkope kleding
         Zelf kleding bedrukken
         Besparen op merkkleding
         Online kleding kopen
         Alternatieven voor dure boxershorts
         Maak zelf je wasmiddel
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling