Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 17 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Kies de beste winkel uit
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kies de beste winkel uit

Kies de beste winkel uit

Waar koop je de boodschappen? Let bij het kiezen van een winkel op de prijzen, aanbiedingen en service van de winkel. Ook de afstand  en de bereikbaarheid is bepalend.
 

Let op de service

Let bij de aanschaf van artikelen op de service die de winkelier biedt.

Als er een goedkoop merk uit het assortiment wordt gehaald, klaag daar dan over bij de supermarkt. Zo zijn bij Albert Heijn de Euroshopperproducten ook weer teruggekomen.

 

Bereikbaarheid

Hoe goed is de winkel te bereiken? Wanneer je met de auto boodschappen doet, is het van belang dat je de auto goed kwijt kan en het liefst gratis. parkeerterrein


Folder aanbiedingen

"digitaal folders bekijken is beter voor het milieu"

Online folderaanbiedingen bekijken. Geen stapels folders meer door de deur met de ja/nee sticker. En toch op de hoogte van alle aanbiedingen. schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang op maandag een mail met daarin de nieuw verschenen aanbiedingen.

Lees meer over papierverspilling

Ga naar de markt

Op de markt zijn artikelen vaak een stuk goedkoper dan in de winkel. Vooral aan het einde van de dag willen standhouders hun spullen kwijt waardoor ze deze nog goedkoper aanbieden.

Ook bij de tweedehands markt is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Schroom niet om eens een artikel te bekijken en te vergelijken met de prijzen die winkels vragen voor een gelijk product. Markt

Winkelen met korting

Er zijn inmiddels vele websites die consumenten de mogelijkheid geft om met korting te winkelen bij duizenden aangesloten winkels. De inschrijving is gratis. Zo bespaar je weer wat in deze dure tijden.

Lees meer over kopen bij cashback websites

 

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links