Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 17 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op online shoppen
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Besparen op online shoppen

Besparen op online shoppen

KortingTegenwoordig is vrijwel alles online verkrijgbaar van mode tot aan de nieuwste gadgets en elektronica. Het leuke van online shoppen is dat er verschillende mogelijkheden zijn om op je aankopen te besparen, zoals het gebruik maken van kortingscodes.
 

Kortingscode.nl

Kortingscode.nl is een van de websites welke al deze kortingscode verzameld. In 2010 werd deze website gestart door Imbull. 26 februari 2013 is de compleet vernieuwde website live gegaan. Op dit moment zijn er circa 600 kwalitatieve webwinkels opgenomen op Kortingscode.nl en er worden dagelijks nieuwe winkels aan toegevoegd. Op deze manier wordt er naar gestreefd om een volledig aanbod te creëren voor alle Nederlandse webwinkels.

Winkelen met korting

Een kortingscode is een code welke je invoert tijdens de bestelprocedure en vervolgens hoef je bijvoorbeeld geen verzendkosten meer te betalen of krijg je extra korting op je bestelling.  Vrijwel alle kortingscodes zijn voor iedereen gratis toegankelijk en wanneer je een Member wordt dan krijg je bovendien ook nog eens toegang tot alle Member Only codes. Dit zijn exclusieve kortingscodes waarbij de korting extra hoog oploopt.

Hoe maak je gebruik van een kortingscode?

Een kortingscode gebruiken is zeer simpel.

  1. Ga naar Kortingscode.nl
  2. Open het winkeloverzicht ‘Alle winkels
  3. Selecteer een webwinkel naar keuze
  4. Bekijk de beschikbare codes en klik op ‘Pak code & Open Site’
  5. Kopieer de code en voer deze in tijdens de bestelprocedure van de betreffende webwinkel.

De korting wordt vervolgens direct verrekend!

Bespaarwijzers

Naast het aanbieden van kortingscodes heeft deze website nog meer te bieden namelijk de Bespaarwijzers. Hierin vind je verschillende artikelen hoe je zo goedkoop mogelijk een verzekering afsluit of waar je het goedkoopst online elektronica kunt bestellen.
 
Kortom een handige website om in je favorieten op te slaan! Ik zelf heb zojuist zelf een bestelling geplaatst bij Zalando en daarmee toch even €8,23 mee bespaart!

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links