Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 21 July 2017, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

5 tips voor het goedkoop schoonmaken van je huis

Schoonmaakmiddelen en -artikelen zijn vrij prijzig en een flacon wasverzachter, afwasmiddel en wcreiniger is zo op. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te bezuinigen op het huishouden.

Onderzoek voor de aankoop van een auto

Waar het vaak fout gaat bij consumenten is dat zij niet genoeg onderzoek doen voor de aankoop van een auto.

Tips voor een budget kerstpakket

Al heel wat jaren geven werkgevers hun werknemers een extraatje rond de feestdagen. In Nederland gaat dat al heel lang in de vorm van een kerstpakket.

Online kleding kopen

Online shoppen van kleding wordt steeds toegankelijker. Het is makkelijker, je hebt een veel bredere selectie en het is vaak zelfs mogelijk om je kleding weer gratis terug te sturen.

3 redenen om een prepaid creditcard aan te schaffen

Vervelend als je de aankoop of boeking wilt afronden, en erachter komt dat betalen alleen met een creditcard mogelijk is. Een handig alternatief als je wel de voordelen van een creditcard wilt, maar niet de nadelen? Een prepaid creditcard.

Apps om geld mee te besparen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende (gratis) apps die jou kunnen helpen om flink te besparen op je uitgaven. In dit handige overzicht laten we zien welke apps hiervoor het meest geschikt zijn.

Besparen op de aanschaf van je auto

Omdat de afschrijving op een auto groot is, is er financieel gezien sprake van een ‘slechte’ investering. Afhankelijk van je voorliefde voor auto`s zal je dus kostenbewust moeten zijn bij de aanschaf.

Tips om goedkoop je rijbewijs te halen

Een rijbewijs is nu eenmaal behoorlijk duur. Deze tips helpen jou bij het zo goedkoop mogelijk halen van je rijbewijs.

Tips om te besparen bij de aanschaf van je zonwering

Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om te besparen op het laten plaatsen van je zonwering.

Waterverspilling in de vee industrie

De vee industrie is de grootste verspiller van water op de wereld. Om een kilo rundvlees te produceren is in totaal 15.000 liter water nodig.

Zo verlicht je een grote ruimte op een duurzame manier

Een grote ruimte is soms lastig te verlichten, zeker bedrijfsruimtes of openbare ruimtes. Hoe kun je deze nu verlichten op een duurzame én sfeervolle manier?

Tips om te besparen op je buitenverlichting

Mooie buitenverlichting is vaak behoorlijk prijzig. Gelukkig kun je je tuin best mooi verlichten zonder dat je heel duur uit bent. Niet alleen kun je besparen op de maandelijkse kosten, maar ook in de aanschafprijs valt hier en daar flink te besparen!

Heerlijk & veel eten: sushi

Door de relatief dure ingrediënten zoals vis kan sushi best nog wel eens prijzig zijn, maar het eten in een all you can eat restaurant heeft vaak een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Tips om te besparen op je keuken

Het aanschaffen van een keuken is een flinke investering, toch zijn er nog wat praktische tips die jou geld kunnen besparen bij de aankoop.

LED lampen: bespaaropties en toekomstvisie voor álle verlichting

Langzaam maar zeker wordt de overstap gemaakt naar de LED lamp. Met een goede reden, want een LED lamp is zuiniger, duurzamer en de mogelijkheden met dit type verlichting zijn ook nog eens vrijwel eindeloos.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links