Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 18 September 2019, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Zo bespaar je geld met LED lampen 13-09-2019

Heb je nog steeds gloei- of halogeenlampen in de woning hangen? Dan is het hoog tijd om deze te vervangen: ook wanneer ze eigenlijk nog goed werken. De LED lamp is op dit moment namelijk de meest duurzame en energiezuinige lamp op de markt.

Op welke autokosten kan je zoal besparen? 9-09-2019

Een auto kost je natuurlijk nogal wat: niet alleen in aanschaf, maar vooral in onderhoud en maandelijkse lasten. Hoe kun je deze lasten zo laag mogelijk houden en op welke autokosten kun je eigenlijk besparen? We zetten een aantal handige bespaartips voor je op een rijtje.

Beste reclame voor weinig geld 7-09-2019

De eerste gedachte is mond op mond reclame. Zorg voor een goed product en service zodat klanten jouw bedrijf bij anderen zullen aanbevelen.

Besparen door een traplift te kopen: hoe doe je dat slim? 3-09-2019

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun bestaande huis te kunnen blijven wonen, ook als ze minder valide worden. Een traplift is een voordelige manier om dit te realiseren.

Op deze dingen moet je letten bij het afsluiten van een motorverzekering 27-08-2019

Hoewel de motorverzekering een verplichting is, zijn er wel een aantal manieren om deze op een slimme en voordelige manier af te sluiten. We geven je dan ook graag een aantal tips en adviezen bij het afsluiten van je motorverzekering.

Voordelig je huis beveiligen doe je zo 7-08-2019

Hoe maak je de woning op een slimme ťn voordelige manier veiliger? We hebben enkele goede ideeŽn verzameld om dit efficiŽnt aan te pakken.

6 tips om flink te besparen op je woonverzekeringen 5-08-2019

Heb je een woning gekocht of betrek je een nieuwe huurwoning? Dan heb je een aantal belangrijke verzekeringen nodig om hoge kosten en stress te kunnen voorkomen. We geven je dan ook graag een aantal handige tips om te besparen op je woonverzekeringen.

Zo goedkoop mogelijk printen: 6 tips 5-08-2019

We schrikken nog wel eens van de prijzen wanneer er een inktpatroon op is en er een nieuwe gekocht moet worden. Dan is het fijn om te weten dat het heel goed mogelijk is om te besparen op printen. Daarom geven wij je hier 6 tips over hoe je zo goedkoop mogelijk kunt printen.

6 tips voor goedkope raamdecoratie 18-07-2019

Raamdecoratie maakt je ramen een stuk mooier. Bovendien houdt raamdecoratie ook het felle zonlicht buiten en het voorkomt inkijk. Het is dus niet alleen mooi, maar ook erg nuttig.

Tips om te besparen op je maandelijkse lasten 11-07-2019

Laten we eerlijk zijn, we leven niet in een goedkoop land. Het maakt niet zoveel uit of je nu ieder dubbeltje om moet draaien om rond te komen. Daarom hebben we speciaal voor jou in deze blog een paar handige bespaartips opgesteld.

Bespaar met zonnepanelen 17-06-2019

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een flinke investering. Toch bespaar je er zowel op de korte als de lange termijn geld mee. Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Lees hier alles over in dit artikel.

Je zolder zo efficiŽnt mogelijk benutten: 5 tips 28-05-2019

Soms kan een verbouwing helpen om extra ruimte te creŽeren. Maar vaak is het gewoon een kwestie van een ruimte zo efficiŽnt mogelijk benutten. De zolder is typisch een ruimte die maar zelden goed gebruikt wordt.

Zo bespaar je geld op je smartphone 22-05-2019

We kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoons. Een goede en gebruiksvriendelijke smartphone is dan ook belangrijk, maar kan flink in de prijs oplopen. Daarom delen we in dit artikel drie tips waarmee jij kunt besparen op je mobiel!

Tips waarmee je kunt besparen op je reiskosten 21-05-2019

Niet iedereen heeft het geluk om vlakbij het werk te wonen. De kans dat je op de fiets naar je werk gaat is dan ook vrij klein. Toch probeert de overheid er alles aan te doen om mensen te stimuleren zo weinig mogelijk de auto voor het woon-werkverkeer te gebruiken.

6 tips om te besparen op je auto 21-05-2019

Als je zou optellen hoeveel je kwijt bent aan je auto, schrik je er vast van. Dat wil echter niet zeggen dat je helemaal niets aan die kosten kunt doen. Er zijn verschillende manieren om wat te besparen op de lasten die komen kijken bij het bezitten van een auto.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links