Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 19 September 2017, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Bespaar tijd: laat je documenten vertalen

Steeds meer bedrijven willen internationaal zaken gaan doen. Dit is natuurlijk uitstekend, maar dan is het wel belangrijk dat de website in een vreemde taal perfect verzorgd is.

Vaste uitgaven controleren

Wat veel mensen vergeten is hun vaste uitgavens eens per jaar te controleren of het misschien goedkoper kan. Zoals de zorgverzekering, energie, telefoonabonnement etc.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor iedere ondernemer van belang

Als ondernemer loop je altijd het risico dat je aansprakelijk wordt gesteld. Een onbedoeld foutje kan zo uitlopen in een forse schadeclaim. Zorg daarom voor een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Koop onbreekbaar speelgoed

Kleine kinderen maken soms weleens iets stuk. Het is dus belangrijk dat je voor kwaliteit kiest als het om speelgoed gaat.

Besparen op iPhone accessoires

Wanneer je een iPhone hebt, dan weet je dat je een goede telefoon in handen hebt. Een nadeel van de iPhone is echter wel dat de onderdelen en benodigdheden van Apple behoorlijk duur zijn.

Bespaartips voor jouw kampeervakantie in Spanje

Er zijn veel leuke campings in Spanje en het is er goedkoper dan in Nederland wat het een budgetvriendelijke bestemming maakt.

5 tips voor het goedkoop schoonmaken van je huis

Schoonmaakmiddelen en -artikelen zijn vrij prijzig en een flacon wasverzachter, afwasmiddel en wcreiniger is zo op. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te bezuinigen op het huishouden.

Onderzoek voor de aankoop van een auto

Waar het vaak fout gaat bij consumenten is dat zij niet genoeg onderzoek doen voor de aankoop van een auto.

Tips voor een budget kerstpakket

Al heel wat jaren geven werkgevers hun werknemers een extraatje rond de feestdagen. In Nederland gaat dat al heel lang in de vorm van een kerstpakket.

Online kleding kopen

Online shoppen van kleding wordt steeds toegankelijker. Het is makkelijker, je hebt een veel bredere selectie en het is vaak zelfs mogelijk om je kleding weer gratis terug te sturen.

3 redenen om een prepaid creditcard aan te schaffen

Vervelend als je de aankoop of boeking wilt afronden, en erachter komt dat betalen alleen met een creditcard mogelijk is. Een handig alternatief als je wel de voordelen van een creditcard wilt, maar niet de nadelen? Een prepaid creditcard.

Apps om geld mee te besparen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende (gratis) apps die jou kunnen helpen om flink te besparen op je uitgaven. In dit handige overzicht laten we zien welke apps hiervoor het meest geschikt zijn.

Besparen op de aanschaf van je auto

Omdat de afschrijving op een auto groot is, is er financieel gezien sprake van een ‘slechte’ investering. Afhankelijk van je voorliefde voor auto`s zal je dus kostenbewust moeten zijn bij de aanschaf.

Tips om goedkoop je rijbewijs te halen

Een rijbewijs is nu eenmaal behoorlijk duur. Deze tips helpen jou bij het zo goedkoop mogelijk halen van je rijbewijs.

Tips om te besparen bij de aanschaf van je zonwering

Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om te besparen op het laten plaatsen van je zonwering.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links