Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 20 September 2018, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Omdat een goed advies van een audicien u geld kan besparen

Omdat ieder mens verschillend is en ieder hoorprobleem zijn eigen oplossing vergt, is het verstandig om een goede audicien uit te zoeken die uw gehoor deskundig kan onderzoeken en testen.

Tips bij het schroeven

Het loont zich om te kiezen voor een schroefboormachine met een iets hogere aanschafprijs, waarvoor je een veilig en breed toepasbaar stuk gereedschap krijgt dat vele jaren mee gaat.

Besparen op stookkosten: 5 tips

Met een strenge winter in het vooruitzicht, is het geen slecht idee om nu al na te denken over manieren waarop bespaard kan worden op stookkosten. Immers, de dure wintermaanden zorgen dat het maandelijkse termijnbedrag bij je energieleverancier omhoog gaat.

Slim besparen is slim beleggen: 5 tips om verstandig te beleggen

Beleggen is dan misschien iets risicovoller dan sparen, maar als we slim en verstandig beleggen hoeven we ons nog niet automatisch zorgen te maken. Hoe we verstandig beleggen? Onderstaande vijf tips helpen je alvast op de goede weg.

Geld besparen op je online activiteiten

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Daarmee stijgen onze kosten echter ook en dus geven we een paar tips om geld te besparen ťn te verdienen met je online activiteiten.

5 bespaartips voor een verhuizing binnen Amsterdam

Misschien wel de makkelijkste manier van besparen is een goede voorbereiding. Een verhuisbedrijf maken kosten voor de tijd dat ze aan het werk zijn. Er zijn echter verschillende taken die u van tevoren al gemakkelijk kunt uitvoeren.

Bespaar veel geld met alimentatie problemen van ex-echtgenoten

Als een relatie niet meer werkt en er wordt besloten om uit elkaar te gaan, heeft dit vaak grote gevolgen voor alle betrokkenen. Niet alleen spelen persoonlijke gevoelens van verlating en scheiding een rol, ook kunnen er vergaande en langdurige financiŽle consequenties uit voort komen.

10 tips voor een goedkope, duurzame badkamer

Voordat je je badkamer wilt gaan verbouwen of installeren, is het goed om eerst een goed plan te maken.

Bespaar energie met ledverlichting

Veel lampen staan onnodig aan waardoor je hoge energierekeningen krijgt. Led lampen zijn de oplossing wanneer je van veel en opvallende verlichting houdt, maar niet teveel wilt betalen.

Doe-het-zelven lukt stukken beter met het juiste gereedschap!

Door zelf te verbouwen, klussen in huis te doen of dingen te installeren, kun je al snel veel geld besparen. Of het nu gaat om het leggen van tegels of het installeren van nieuwe keukenapparatuur, met het juiste gereedschap kun je snel een goed resultaat bereiken.

Tips om te besparen op raamdecoratie, wat is qua prijs / kwaliteit de beste optie?

Doordat je jaloezieŽn en lamellen van de zon af kunt draaien, kun je bij warm weer het huis koel houden terwijl je toch nog voldoende daglicht binnen kan laten. Ideaal om het huis koel te houden zonder airco.

Binnenmilieu

Heb je last van een slechte lucht in huis, gezondheidsklachten op kantoor of stankoverlast op school? Met een binnenmilieu luchtonderzoek kunnen bedrijven en particulieren worden geholpen om stankoverlast en andere klachten te verhelpen.

Goedkope inktcartridges

De printers van de grote merken worden steeds goedkoper. Hetzelfde geldt helaas niet voor inktcartridges. Er zijn zelfs gevallen bekend, waarin het voordeliger is om een nieuwe printer aan te schaffen, dan een set originele inktcartridges kopen.

Voordelig en efficiŽnt verbouwen? Dat kan!

Je wilt waar voor je geld maar ook de kosten drukken als je gaat verbouwen. Daís logisch. Een dergelijk project kan namelijk een flink prijskaartje met zich meebrengen.

Je bent jong en je wilt wat? Autokeuze van grote invloed op kosten autoverzekering

Waarom is de autoverzekering voor het ene model zoveel duurder dan voor een ander? Dit verschil in kosten heeft vooral te maken met je leeftijd.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links