Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 18 November 2017, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

4 tips zodat jij meer kan besparen met zonnepanelen

Met zonnepanelen is het mogelijk om flink te besparen op de energierekening. In dit artikel vind je een aantal tips zodat jij het maximale uit jouw zonnepanelen haalt. Een hoger rendement zorgt een grotere besparing.

Bespaar tot 50% op uw stookkosten met houtpellets

Houtpellets zijn CO2-neutraal, zuinig en het as gehalte is na verbruik minder dan 0,6%. Dit resterende as kunt u naderhand als compost in de tuin gebruiken.

Besparen met LED lampen

LED lampen werken op een laag voltage. Dit betekend dat ze bijzonder energiezuinig zijn. In vergelijking tot gloei- of spaarlampen verbruiken ze dan ook een stuk minder elektriciteit.

Je huis snel verkopen n geld besparen?

Geluk kan een rol spelen wanneer je je huis snel wilt verkopen. De prijs en locatie zal daar bij een zekere rol spelen. Toch gaan er vaak weken tot soms wel maanden overheen voordat het huis is verkocht.

Kunstgras in plaats van echt gras

Kunstgras in de tuin heeft een aantal voordelen. Met kunstgras hoeft u niet meer te maaien of onkruid te wieden. Bemesting is natuurlijk ook niet nodig.

Zakelijk besparen: 4 Geld besparende AdWords tips

Wanneer je Google Adwords niet op de juiste manier inzet kan Adwords een kostenpost zijn. Hieronder vind je 4 tips om te besparen op de kosten.

Besparen met telefoonhoesjes

Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je de verzekering aanspreekt of herstel rechtstreeks uit je portemonnee betaalt. Koop daarom een stevig telefoonhoesje, het liefst met grip zodat hij niet zo snel uit je handen glipt.

Eenvoudig energie besparen met een slimme thermostaat

De slimme thermostaat maakt het mogelijk om flink te besparen op je energierekening. Denk aan de mogelijkheden door de controle en bediening van de thermostaat ook op afstand te kunnen regelen zodat je nooit onnodig stroom en/of energieverbruikers hebt aanstaan.

Gratis scheiden: zo zit dat in elkaar

Om gratis te kunnen scheiden is het allereerst belangrijk dat jij en je partner samen besloten hebben te gaan scheiden en dat jullie bereid zijn om onder begeleiding van een mediator met elkaar afspraken over de afhandeling te maken.

Wat bespaar ik met zonnepanelen?

De vraag bij zonnepanelen is niet of je iets gaat besparen, maar hoeveel je gaat besparen. Besparen doe je hoe dan ook, omdat zonnepanelen zowat de goedkoopste manier zijn om energie te verkrijgen in de woning.

3 beste tips bij het afsluiten van een uitvaartverzekering

Veel mensen denken er maar weinig aan; een uitvaartverzekering afsluiten. Toch is het erg belangrijk om hierbij stil te staan en er goed over na te denken hoe dit te doen.

Tijd besparen in het huishouden: 6 tips

Een van de dingen waar we de grootste hekel aan hebben, is het doen van huishoudelijke klusjes. Door je huishouden met deze tips anders aan te pakken, hou je veel meer tijd over voor het doen waar je wl zin in hebt!

6 tips om te besparen op je verbouwing

Een huis verbouwen is een flinke investering en met alle verschillende projecten en alle opties waar je uit kan kiezen, is het af en toe moeilijk om door de bomen het bos te zien. Lees in dit artikel 6 tips om te besparen op je verbouwing.

De populariteit van Singles day

Singles day is een dag die draait om het vrijgezellenleven en staat voornamelijk in het teken van goedkoop online shoppen.

Handige tips om meer duurzame energie te produceren

Vier voorbeelden van technieken om zelf duurzame energie te produceren, en zo te besparen op je energierekening.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Google Bookmarks Facebook Tweet This
Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links