Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 16 July 2019, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Tips om te besparen op je maandelijkse lasten 11-07-2019

Laten we eerlijk zijn, we leven niet in een goedkoop land. Het maakt niet zoveel uit of je nu ieder dubbeltje om moet draaien om rond te komen. Daarom hebben we speciaal voor jou in deze blog een paar handige bespaartips opgesteld.

6 tips om flink te besparen op je woonverzekeringen 28-06-2019

Heb je een woning gekocht of betrek je een nieuwe huurwoning? Dan heb je een aantal belangrijke verzekeringen nodig om hoge kosten en stress te kunnen voorkomen. We geven je dan ook graag een aantal handige tips om te besparen op je woonverzekeringe

Bespaar met zonnepanelen 17-06-2019

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een flinke investering. Toch bespaar je er zowel op de korte als de lange termijn geld mee. Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Lees hier alles over in dit artikel.

Je zolder zo efficiŽnt mogelijk benutten: 5 tips 28-05-2019

Soms kan een verbouwing helpen om extra ruimte te creŽeren. Maar vaak is het gewoon een kwestie van een ruimte zo efficiŽnt mogelijk benutten. De zolder is typisch een ruimte die maar zelden goed gebruikt wordt.

Zo bespaar je geld op je smartphone 22-05-2019

We kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoons. Een goede en gebruiksvriendelijke smartphone is dan ook belangrijk, maar kan flink in de prijs oplopen. Daarom delen we in dit artikel drie tips waarmee jij kunt besparen op je mobiel!

Tips waarmee je kunt besparen op je reiskosten 21-05-2019

Niet iedereen heeft het geluk om vlakbij het werk te wonen. De kans dat je op de fiets naar je werk gaat is dan ook vrij klein. Toch probeert de overheid er alles aan te doen om mensen te stimuleren zo weinig mogelijk de auto voor het woon-werkverkeer te gebruiken.

6 tips om te besparen op je auto 21-05-2019

Als je zou optellen hoeveel je kwijt bent aan je auto, schrik je er vast van. Dat wil echter niet zeggen dat je helemaal niets aan die kosten kunt doen. Er zijn verschillende manieren om wat te besparen op de lasten die komen kijken bij het bezitten van een auto.

Is offline marketing goedkoper? 7-05-2019

Het voordeel van offline reclame maken is dat het vaak goedkoper is en ook nog effectiever. Dit klinkt misschien raar, maar is gemakkelijk te verklaren. Online reclame maken kan goedkoper zijn, maar door de concurrentie zorgt dit er vaak voor dat je niet effectief bent.

Besparen met leasen: 5 tips 7-05-2019

Als particulier maar ook zeker als ondernemer kan het leasen van een auto je flink wat geld besparen. De hoge kosten die je normaal kwijt bent aan het aanschaffen van een auto, worden nu over een flink aantal maanden verspreid.

Besparen met shoppen: 5 tips 25-04-2019

Het kan heerlijk zijn om even lekker een dagje te gaan winkelen. Lekker naar een stadscentrum, winkel in, winkel uit, en af en toe genieten van een natje en een droogje op een fijn terras. Maar hoe zorg je er nu voor dat je dagje shoppen niet uit de hand loopt en je jouw bankrekening niet helemaal plundert? We geven je een aantal handige tips!

Led verlichting, handig en duurzaam 18-04-2019

LED verlichting biedt veel mogelijkheden voor jouw interieur. Het is erg duurzaam en kan op flexibele manieren ingezet worden. Hier vind je enkele voorbeelden van welke voordelen de verlichting in jouw huis heeft.

Handige tips voor het saneren van verkeersborden 18-04-2019

Het saneren van verkeersborden langs de openbare weg heeft veel pluspunten. Naast meer duidelijkheid voor automobilisten,motorrijder en fietsers, is een beperking van het aantal borden goed voor de portemonnee.

Zo bespaar jij op je drukwerk 17-04-2019

Zowel een bedrijf als een individu maakt regelmatig gebruik van professioneel drukwerk. Een belangrijk document dat in veelvoud professioneel gedrukt moet worden, visitekaartjes of andere creatieve uitingen. Maar hoe zorg je nu dat je zoveel mogelijk op dit drukwerk kunt besparen?

Tips voor het ventileren van je huis! 11-04-2019

Het klinkt banaal en vanzelfsprekend, maar je ramen gedurende de dag openzetten is wel degelijk een van de beste manieren om verse lucht naar binnen te halen.

Handige spaartips! 11-04-2019

Om erachter te komen hoeveel geld je kunt sparen per maand, doe je er goed aan om de vaste lasten en het totale inkomen in kaart te brengen.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links