Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 11 August 2020, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

Het inrichten van je woonkamer met een klein budget 8-08-2020

Hoe kun je nu goedkoop je woonkamer inrichten dat het lijkt alsof er een echte interieurarchitect aan het werk is geweest?

Slim energie besparen met een waterontharder 27-07-2020

Vooral kalk heeft de eigenschap om zich vast te kleven aan de verwarmingselementen in bijvoorbeeld je vaatwasser of wasmachine. Dat is niet alleen schadelijk voor je apparaat, en kan de levensduur aanzienlijk verminderen, het betekent ook dat je meer energie verbruikt.

Zo bespaar je op raamdecoratie 12-06-2020

Rolgordijnen zijn niet alleen voordelig in aanschaf, je bespaart tegelijkertijd op je maandelijkse energierekening.

Met de kinderen op fietsvakantie, rustgevend en besparend! 6-06-2020

In Nederland zijn er in totaal ruim 3900 kilometer lange bewegwijzerde fietsroutes. Ze zijn bij uitstek geschikt voor een fietstrektocht. Voor kinderen zijn de volledige routes misschien te lang. Natuurlijk kan ook voor een gedeelte van de route worden gekozen.

De voordelen van het hebben van een stacaravan 24-05-2020

Tweedehands stacaravans zijn helemaal niet zo duur. Je kunt het natuurlijk net zo duur maken als je zelf wil, maar voor een redelijke prijs heb je al een mooi en ruim tweedehands chalet.

Hoeveel kan ik lenen 22-05-2020

De woonquote bepaalt wat je maximale hypotheeklast per jaar mag zijn oftewel hoeveel kan ik lenen voor een woning. Het is een percentage dat afhangt van het inkomen per jaar, de hypotheekrente en de leeftijd.

Kosten besparen met een tank- of laadpas 12-05-2020

Een tank- of laadpas kan veel kosten besparen op het tanken of opladen van een auto, zoals kortingen op de brandstofprijzen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor autoverhuurbedrijven.

Drie redenen waarom led TL buizen de investering waard zijn 1-05-2020

Het aanschaffen van led TL buizen kan best een investering zijn. Toch betaalt deze investering zich in de meeste gevallen gauw terug. In dit artikel geven we drie redenen waarom dit zo is en waarom led TL verlichting dus zeker de investering waard is.

Een prachtige huisinrichting met een beperkt budget 19-04-2020

Je kan je huis inrichten met een beperkt budget. Hier volgen enkele bruikbare tips zonder dat je teveel uitgaven hebt.

Samen sporten en tegelijk geld besparen, dat doe je zo 2-04-2020

Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijk abonnement voor een zo laag mogelijke prijs. Dan is samen sporten misschien wel een goed idee. Naast dat het een hoop voordelen heeft is het vaak ook nog eens een stuk goedkoper.

Tips voor het gebruik van een slimme meter 1-04-2020

De slimme meter komt dan ook met allerlei voordelen en handigheidjes die zowel het gebruik als het besparen van energie een stuk makkelijker maken. Wat voor voordeel je allemaal uit de slimme meter kunt halen, vertellen we je graag!

Bespaar geld door zelf te schilderen en te klussen! 29-03-2020

Als je net verhuisd bent kun je in de meeste gevallen al aardig de bodem van je portemonnee zien. Het verhuizen op zich, maar ook de nieuwe verzekeringen, abonnementen en natuurlijk de inrichting van je huis kost allemaal heel veel geld. Daarom geven we je een aantal tips om geld te besparen door een heleboel dingen slim zelf te doen.

Besparen op energieverbruik door infrarood panelen in huis 14-03-2020

Natuurlijk wil je er warm bijzitten in huis. Maar het kost ook veel energie. Wat kan je doen om deze kosten te drukken? Infrarood panelen, zoals een infrarood plafond verwarming of verwarmingszuil, kunnen hier zeker bij helpen. Hoe pak je dit het slimste aan?

Kabelbinders, wat kan ik daar eigenlijk mee? 8-03-2020

Je kunt met kabelbinders natuurlijk kabels aan elkaar binden, maar er zijn nog zoveel meer dingen waarvoor je deze handige dingen voor kan gebruiken.

Kostenbesparing en duurzaamheid wanneer je kiest voor vurenhout 6-03-2020

Zonder twijfel kun je vaststellen dat vurenhout de meest gebruikte houtsoort is. Je vindt het terug in allerlei zaken: kozijnen, meubels, kasten, stellingen, dakconstructies, krukken en planken. Vurenhout is makkelijk te bewerken omdat het zachthout is, afkomstig van naaldbomen.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!Tip aanmelden - Bespaar tools - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact - Links