Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 24 March 2019, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

4 tips om goedkoper in Bitcoins te investeren

Er zijn verschillende aanbieders waar je cryptomunten kan verhandelen. Denk bijvoorbeeld aan LiteBit, AnycoinDirect, BTCDirect en Bitonic. Stuk voor stuk hanteren ze hun eigen tarieven. Vergelijk hen goed en houd niet alleen rekening met het verschil tussen de koop- en verkoopprijs.

Geld besparen als beginnende trader

Met de juiste aanpak, kan jij als beginnende trader ook succesvol worden en geld besparen. Er zijn echter enkele valkuilen om als beginnende trader rekening mee te houden.

Tips om te besparen bij het ontwerpen van drukwerk

Als je als zelfstandige werkt is drukwerk onmisbaar. Maar hoe voorkom je dat het een grote kostenpost wordt? Ontdek tips om te besparen bij het zelf ontwerpen en professioneel laten drukken van gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Goedkope hotels

Op het internet wordt je natuurlijk overdonderd door alle aanbiedingen en vergelijk websites. Als je goedkoop wilt overnachten in een hotel dan is het uiteraard de moeite om de prijzen van hotels te vergelijken maar er zijn ook andere tips om geld te besparen op hotels.

Zo bespaar jij eenvoudig op je autokosten

Deze week verdiepen we ons in de mogelijke besparingen op de autokosten. Kijk welke besparingen in jouw situatie van toepassing zijn en haal er je voordeel uit.

Wat kun je met 50 euro?

Met een klein bedrag per maand kun je al een mooi bedrag opbouwen. Zet een stip op de horizon en bereken hoe je daar met kleine stapjes kan komen.

5 tips om te besparen op kantoorartikelen

Gelukkig zijn er genoeg manieren om op zaken te besparen - en zo ook op de kantoorartikelen. Met deze tips zorg je ervoor dat jij iedere maand weer een paar tientjes kan besparen.

Vijf dingen die je jaren eerder had moeten doen

Je hebt vast wel eens gedacht: "Dit had ik een aantal jaar eerder moeten doen"? Wij hebben een lijstje van vijf financiële acties voor je op een rij gezet.

Tijd besparen met klussen: 5 tips

Klussen is natuurlijk hartstikke leuk, en wanneer je wat geld wilt besparen pak je de klussen natuurlijk zelf op. Maar wanneer het to-do lijstje helemaal vol staat kan het nogal wat frustratie opleveren.

Bijzondere manieren om online geld te verdienen

Dat het internet veel te bieden heeft, is geen geheim meer. Maar internet is ook de perfecte plaats om geld te verdienen. We bespreken dan ook graag een aantal bijzondere manieren om online geld te verdienen.

Tips om de maandlasten te verlagen

In de loop van de jaren kunnen je maandlasten, soms ongemerkt, steeds hoger worden. Wil je weten of je je lasten kunt verlagen, dan is het verstandig om op zijn tijd je uitgaven onder de loep te nemen. En benieuwd hoe je eventueel wat extra’s kan realiseren?

Kun je het casino verslaan en de jackpot winnen?

Wie droomt er nou niet stiekem van: ineens miljonair worden. Miljoenen euro’s op je bankrekening hebben staan en ineens een luxeprobleem hebben, want wat ga je met al dat geld doen? Ga je op vakantie? Koop je een ander huis of ga je juist investeren? En zeg jij je baan op of blijf je gewoon verder werken?

Verduisterende plisségordijnen: bespaar op je energierekening

Graag vertel ik je in dit artikel meer over beparende raamdecoratie, namelijk verduisterende plisségordijnen!

Ben je ontslagen? Schaam je niet en onderhandel!

Je hebt altijd je best gedaan, maar het wil niet baten: je contract wordt niet verlengd. Ben je ontslagen? Schaam je niet en onderhandel!

Smartphone bespaartips voor 2019

Om ook 2019 financieel gezond in te gaan, hebben we alle smartphone bespaartips voor 2019 vast voor je op een rijtje gezet. Kun je nu al beginnen met besparen!

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!


Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact
Links