Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Online kleding kopen
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kleding > Online kleding kopen

Online kleding kopen

Internet maakt shoppen makkelijker en goedkoper

Online shoppen van kleding wordt steeds toegankelijker. Het is makkelijker, je hebt een veel bredere selectie en het is vaak zelfs mogelijk om je kleding weer gratis terug te sturen ongeacht de rede. Daarnaast wordt het online betalen steeds makkelijker wat het online shoppen steeds makkelijker maakt.

holiday-shopping-1921658_12801.jpg

Het vinden van kleren was nog nooit zo eenvoudig. Niet alleen door het grootte aanbod online, maar voornamelijk door vergelijkingssites zoals ShopAlike en vergelijk, die alle shops bundelen en precies de kleding kunnen filteren naar jouw smaak. Helemaal ideaal is dat het shoppen op deze manier goedkoper wordt. Wanneer je verschillende webshops naast elkaar kunt zetten weet je zeker dat je altijd de goedkoopste optie hebt en kun je geld besparen.

Vele klanten zweren bij vergelijkingssites als ShopAlike en krijgen hierdoor vele positieve reacties: “Zo veel keuze aan kleding, ik vind het geweldig!” en “De leukste spullen voor de goedkoopste prijs”. Het is dan ook niet vreemd dat tegenwoordig twee derde van de Nederlanders hun kleding online koopt.

Naast dit alles is het natuurlijk ideaal dat het thuis wordt bezorgd. Je hoeft niet meer je huis uit om je artikelen te kunnen kopen. Toch is dit deel voor vele ook een gemis. Het rond lopen door de stad en kleren passen is voor vele een van de leukere dingen aan shoppen. Het kunnen zien en aanraken van het product is ook erg belangrijk volgens de consumenten. Hiermee kun je de kwaliteit van de stof waarnemen en kijken of iets lekker zit. Het terugsturen van kleding wordt ook als negatief ervaren. Er zijn al webshops zoals Zalando die dit probleem deels verhopen hebben door het terug sturen van je bestelling gratis te maken en het retouradres al met het pakket mee te versturen.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
         Tips voor zak-, kleed- en kostgeld
         Textiel goedkoop bedrukken
         Koop goedkope kleding
         Zelf kleding bedrukken
         Besparen op merkkleding
         Online kleding kopen
         Alternatieven voor dure boxershorts
         Maak zelf je wasmiddel
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling