Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Leuk idee: zelf je kleding bedrukken
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kleding > Zelf kleding bedrukken

Leuk idee: zelf je kleding bedrukken

In veel gezinnen vormt kleding een grote kostenpost. In Nederland hebben we nu eenmaal een gematigd klimaat met wisselende seizoenen, en is bepaalde kleding nodig om ervoor te zorgen dat je het niet te koud of warm hebt. Bovendien lijkt het wel alsof jij soms de enige in het gezin die zich druk maakt over een modieuze en verzorgde uitstraling! In een ander artikel over merkkleding hebben we al eens tips gegeven over hoe iedereen in je gezin er voor minder geld, toch stijlvol uit kan zien. Hoef je echter niet zozeer merkkleding maar wil je er graag wel hip bijlopen, dan kun je ook je eigen kleding bedrukken.

Trendy kleding hoeft niet veel te kosten

Met het bedrukken van kleding maak je je outfit echt uniek, en kun je deze echt een persoonlijke touch geven. Een T-shirt in een winkel zien hangen met een leuke opdruk, maar niet in de kleur die je graag draagt? Een T-shirt ontwerpen bij Digitransfer geeft je de mogelijkheid kleding helemaal naar je zin te personaliseren. Dit zou wel eens je lievelingsshirt kunnen worden! De tijd dat je nogal beperkt was in wat er gedrukt kon worden is allang voorbij. Zo kun je naast een leuke tekst als bedrukking ook kiezen voor een afbeelding zoals een foto of bijvoorbeeld grafische print (ruiten zijn helemaal hip deze winter, in trendy kleuren zoals grijs, blauw, paars en groen). Ook fijn is natuurlijk dat je deze kleding kunt bestellen voor een fractie van de prijzen die je in winkels betaalt.

Kleding voor het hele gezin, en voor ieder seizoen

Wees niet bang dat je straks wel een hippe print op je kleding hebt, maar dat het helaas wel om een vormeloze hobbezak gaat (al is oversized overigens weer helemaal in). Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk diverse soorten kleding te bedrukken met mooie pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. Naast goedkoop T-shirts bedrukken kun je overigens ook tanktops, polo’s of lekker warme sweater of hoodies van een leuke opdruk voorzien. En zeker voor (op)groeiende kinderen kan het een uitkomst zijn om zelf kleding te bedrukken. Door een groeispurt passen ze soms al na enkele maanden kleding niet meer, en het komt ook maar zelden voor dat kleding meer dan een seizoen meegaat. Laat je je kinderen meehelpen met het ontwerpen van de kleding, dan loop je ook geen risico dat ze het niet leuk vinden en niet willen dragen!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
         Tips voor zak-, kleed- en kostgeld
         Textiel goedkoop bedrukken
         Koop goedkope kleding
         Zelf kleding bedrukken
         Besparen op merkkleding
         Online kleding kopen
         Alternatieven voor dure boxershorts
         Maak zelf je wasmiddel
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling