Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 24 November 2017,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Onderhoud
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Onderhoud

Onderhoud

Hoe onderhoudt je je huis goedkoop en effectief? Probeer zoveel mogelijk zelf te doen en zo min mogelijk uit te besteden. Koop geen dure schoonmaakmiddelen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Het onderhouden van je tuin hoeft je niet veel geld te kosten. Door je tuinartikelen te kopen via internetsites bespaar je al een hoop geld. Verder is het een kwestie van slim tuinieren. Begin zelf met stekken en zaaien. Vervolgens kan je zelf de planten vermenigvuldigen.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Verwijder vlekken gemakkelijk zonder dure schoonmaakmiddelen te gebruiken.
Onder omas bespaartips vallen allerlei foefjes en tips die al jaren bestaan en voortgekomen zijn uit een tijd waar niet alles te krijgen was in de winkel op het moment dat je het nodig had.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Schoonmaakmiddelen en -artikelen zijn vrij prijzig en een flacon wasverzachter, afwasmiddel en wcreiniger is zo op. Gelukkig zijn er genoeg manieren om te bezuinigen op het huishouden.
Een van de dingen waar we de grootste hekel aan hebben, is het doen van huishoudelijke klusjes. Door je huishouden met deze tips anders aan te pakken, hou je veel meer tijd over voor het doen waar je wl zin in hebt!
Kunstgras in de tuin heeft een aantal voordelen. Met kunstgras hoeft u niet meer te maaien of onkruid te wieden. Bemesting is natuurlijk ook niet nodig.
Onderhoud Poll
Waarop denk jij het meest op te gaan besparen?
Zelf klussen
Schoonmaken
Tuinieren

 

 
Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links