Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op merkkleding
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Aanschaf > Kleding > Besparen op merkkleding

Besparen op merkkleding

Besparen op merkkledingNederlanders hebben slimme manieren gevonden om er piekfijn uit te zien in merkkleding zonder er het volle pond voor te hoeven betalen. Er zijn diverse mogelijkheden om op een betaalbare manier aan mooie outfits te komen.
Mocht je die weg zelf nog niet hebben gevonden dan geven we hieronder wat aanwijzingen:

Voordelig merkkleding kopen

Allereerst natuurlijk de bekende methode: snuffelen op rommelmarkten en bij kledingbeurzen van bijvoorbeeld het Leger des Heils of de tweede hands kringloopwinkels. Of je kleding kopen via marktplaats of een andere website waar nieuwe of gebruikte kleding wordt aangeboden.

Outlet-winkels

Deze winkels steken overal de kop op. Hier kun je eigen gebruikte merkkleding aanbieden om te verkopen en voordelig merkkleding kopen. Deze kleding kan zowel gebruikt als nieuw zijn. Partijen die opgekocht zijn uit een faillissement of op een veiling.

Seizoensuitverkoop

SeizoensuitverkoopEen bekende handige manier om goedkoop aan nieuwe kleding te komen is vanzelfsprekend de seizoensuitverkoop in de gaten te houden en dan vooral de laatste dagen daarvan. Of de aanbiedingen vanwege shopruiming, verbouwing of opheffing van een winkel.

Laten we ook niet de jaarlijkse verkoopdagen bij de kledinggroothandels vergeten. Deze bedrijven stellen hun personeel en klanten hiervan op de hoogte via een brochure of nieuwsbrief.

Online kleding kopen

Online vind je tegenwoordig ook bijzondere sales-aanbiedingen: winkels of merken bieden hun klanten voordeelcoupons en waardebonnen en bijzonder voordelig shoppen op speciale dagen. Wil je ook nog origineler slagen als je plaatsgenoten dan winkel je over de grens bijvoorbeeld in België of Frankrijk. Of je zoekt voordelig kleding op je vakantiebestemming in het buitenland of laat een familielid of kennis het voor je meenemen.

Een paar jaar geleden had de dollar een zeer gunstige koers ten opzichte van de euro. Toen was het voordelig kleren kopen in Amerika. Momenteel is dat met de Engelse pond het geval. Maar dan moet je wel weer geld uitgeven voor de reis. Dus het blijft voordeliger als je daar toevallig moet zijn om een andere reden.

Verder kun je natuurlijk kleding ruilen onder elkaar in je eigen netwerk of via internet.

Kies jij voor kwantiteit of kwaliteit schoenen?

Als je op de markt loopt en je ziet een paar gympen voor 15 euro staan, dan zijn deze voordelige koopjes natuurlijk zeer aantrekkelijk, Maar hoelang blijven die schoenen mooi? Je kan vaak beter iets duurdere schoenen kopen omdat deze kwalitatief beter zijn en langer mee gaan.

Je kan je schoenen natuurlijk ook online bestellen. Er zijn vaak leuke acties als je bv  Australian herenschoenen bij schuurman-schoenen.nl wilt bestellen, en mochten ze toch niet bevallen dan kan je de producten kosteloos terugsturen.

Verzorging van kleding

verzorging van kledingTenslotte is de voordeligste methode om op kleding te besparen uiteindelijk dezelfde kleding blijven dragen en gewoon geen nieuwe kleding kopen, maar je kleding af te dragen. Je kunt de kleding die je hebt zeer goed combineren met diverse accessoires. Let hierbij op wat er actueel in is. En zorg ervoor dat de kleding mooi en netjes blijft. Dit houdt ook in met zorg kleding wassen en ook niet meer als nodig is.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
      Kleding
         Tips voor zak-, kleed- en kostgeld
         Textiel goedkoop bedrukken
         Koop goedkope kleding
         Zelf kleding bedrukken
         Besparen op merkkleding
         Online kleding kopen
         Alternatieven voor dure boxershorts
         Maak zelf je wasmiddel
      Baby's & kinderen
      Aanbiedingen & kortingen
      Bereid je goed voor
      Besparen op kosten van je huisdier
      Stop abbonnementen
      Besparen op maandelijkse lasten
      Bespaar op tuinmeubelen
      Voordelig een tuinset kopen
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling