Tips om te besparen > Energie > Gas / Warmte > Isolatie

Isolatie

Meer warmte en minder tocht maken je huis een aangenamere plek om te verblijven. Daarnaast kan je met de juiste isolatie ook geluidswerend werken. Om nog maar te zwijgen over akelige vochtproblemen, zoals schimmel. Omdat dit kan leiden tot gezondheidsklachten is het fijn dat dit aangepakt kan worden door het meest geschikte isolatiemateriaal aan te schaffen.
Het isoleren van je vloer is vaak een simpele en effectieve manier om energie te besparen en het milieu te ontzien.
Het isoleren van je vloer biedt ontzettend veel voordelen. Zo heb je nooit meer koude voeten, ga je vocht- en schimmelvorming tegen en bespaar je bovenal aanzienlijk op je stookkosten.
De voordelen van een groen dak hebben zowel een milieuvriendelijk als een geld besparend aspect. Zo zorgen groene daken voor betere isolatie van je huis..
Isolatieglas kan al rendabel zijn ook al zijn je ramen nog niet aan vervanging toe. Door isolatieglas te gebruiken verhoog je het comfort en bespaar je op de stookkosten.
Een nadeel van de radiator is dat deze ook warmte afgeeft aan de achterkant. Zo gaat er zeker bij een niet goed geÔsoleerde muur een grote hoeveelheid aan warmte verloren.