Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten en het milieu. 3 March 2021, Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Nieuwe bespaartips
Tips om te besparen > Nieuwe bespaartips

Nieuwe bespaartips

4 redenen waarom je beter voor sim only dan voor telefoonabonnement met toestel kunt kiezen 22-02-2021

Telefoonabonnementen met toestel zijn nog steeds populair. Maar is zo’n telefoonabonnement met toestel ook de beste keuze? We geven vier redenen waarom je beter voor sim only dan voor een telefoonabonnement met toestel kunt kiezen.

Vergeet de overlijdensrisicoverzekering niet 22-02-2021

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die steeds vaker over het hoofd wordt gezien. Dat is jammer, want het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering kan een hoop ellende voorkomen, terwijl de premie vaak betrekkelijk laag is.

Alles wat je moet weten over je cv-ketel 20-02-2021

Een Cv-ketel is nog steeds populair ondanks dat we straks van het gas moeten. Nieuwbouwwoningen hebben vanaf dit jaar geen gasaansluiting meer en zijn dus verplicht om een warmtepomp te nemen.

Tips om te besparen tijdens het thuiswerken 1-02-2021

Merk jij ook dat je veel meer uitgeeft in de supermarkt sinds je thuiswerkt? Of merk je dat je veel meer online shopt als je thuiswerkt? In dit artikel geven we je enkele tips om te besparen tijdens het thuiswerken.

Handige tips voor het repareren en opknappen van kleding 29-01-2021

Het kopen van luxe producten zoals nieuwe kleding zit er momenteel misschien niet in. Gelukkig zijn er een aantal tips die je op kunt volgen om kapotte kleding eenvoudig te repareren en op te lappen voor nog een ronde.

Een lening aanvragen met lage rentes 8-01-2021

Lenen kost altijd geld. Een pluspuntje; de rente op leningen is relatief laag. De huidige rente van een persoonlijke lening bedraagt nu zo’n 3,5 procent. Dit geldt dan voor leningen met een vaste looptijd.

5 kleine aanpassingen in huis waarmee je geld kunt besparen 17-12-2020

Geld besparen willen we allemaal wel, maar zuinig leven wat minder. Dan is het prettig als je op een eenvoudige manier toch geld kunt besparen. Daarom zetten we een aantal tips op een rijtje voor kleine aanpassingen in huis waarmee je geld kunt besparen.

Een thuis- of bedrijfsnetwerk aanleggen: wat moet ik allemaal weten? 26-11-2020

Wil jij thuis of in je bedrijfspand een goed bedraad netwerk aanleggen, dan zijn er diverse factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog leggen we je graag uit hoe je netwerkkabels aanlegt in je eigen woning en waar je op moet letten wanneer je een bedrijfsnetwerk wilt aanleggen.

Slimme tips om te besparen op het lenen van geld 20-11-2020

Door het huidige Europese monetaire beleid kunnen geldverstrekkers goedkoop aan geld komen. Dit heeft bijvoorbeeld geleid tot de historisch lage hypotheekrente. En ook bij consumptieve kredieten zoals een persoonlijke lening of doorlopend krediet zijn de gemiddelde rentes lager dan een paar jaar geleden.

Geld besparen? Stoppen met roken! 2-11-2020

Stoppen met roken is moeilijk, maar zeer zeker de moeite waard. Als je eenmaal van deze gewoonte bent afgekickt, geniet je niet alleen van een betere gezondheid, maar zal je ook de financiële voordelen merken.

Tips om voordelig een chalet te kopen 6-10-2020

Een recreatieve, tweede woning is voor veel Nederlanders een droom. Maar gelukkig zijn er prima alternatieven, zoals het kopen van een eigen chalet.

Hoe kun je besparen op je verhuizing? 26-09-2020

Een verhuizing kan een kostbare onderneming zijn, zeker als je een verhuisbedrijf moet inschakelen om de klus te klaren. Duizend euro voor een dagje verhuizen is heel gewoon. Niet iedereen kan zich dat veroorloven. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je verhuizing niet al te duur uitvalt?

3 bespaartips wanneer je op kamers gaat 4-09-2020

Het is zover, je gaat het rijk bij je ouders verlaten en op kamers wonen. Zo komen opeens alle abonnementen voor jouw rekening en moet je ook aan je inboedel denken. Lees hier onze 3 tips met wat je kunt doen om de kosten dragelijker te maken. 

Besparen op je auto kosten? Ga voor private lease! 27-08-2020

Vergelijkingen door gerenommeerde bedrijven zoals Consumentenbond en ANWB tonen aan dat je met private lease al snel zo’n €40 per maand kunt besparen.

Lees hier waarom een goede luier niet duur hoeft te zijn 17-08-2020

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom goede luiers niet duur hoeven te zijn. Of waarom je niet te veel hoeft te betalen voor kwalitatieve luierbroekjes.

Tip aanmelden

De redactie is continu op zoek naar goede tips waarmee je geld kunt besparen. Heb jij ook nog een goede tip om te besparen? Alle suggesties worden zeer gewaardeerd!Tip aanmelden - Bespaar tools - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact - Links