Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Tips om te besparen bij de aanschaf van je zonwering
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Ramen en kozijnen > Aanschaf zonwering

Tips om te besparen bij de aanschaf van je zonwering

Het plaatsen van je zonwering is vaak geen eenvoudig en goedkoop project. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om te besparen op het laten plaatsen van je zonwering. Zie hieronder 5 tips hoe je gaat besparen bij het laten plaatsen van je zonwering.

1. Plaats in 1x meerdere zonweringen

Als je erover nadenkt om niet één, maar meerdere zonweringen tegelijkertijd te laten plaatsen, doe dit dan. Je krijgt dan vaak een kwantumkorting. Heb je maar één zonwering nodig, maar wil je toch besparen op je zonwering? Vraag aan je buren of zij toevallig ook zonwering willen laten plaatsen. Zo profiteer je beide van deze korting.
zonwering.png

2. Meet zelf je zonwering op

Online zijn er veel instructies en handleidingen te vinden waarin uitgelegd wordt hoe je zelf de maten voor jouw zonwering opmeet. Door dit zelf te doen, bespaar je gemiddeld € 30 aan inmeetkosten én € 30 tot € 50 aan voorrijkosten. Wees wel nauwkeurig, als de zonwering niet past is dat je eigen verantwoordelijkheid.

3. Plaats zelf je zonwering

Ben je een beetje handig en acht je jezelf in staat om je zonwering zelf te plaatsen? Ga aan de slag! Op internet staan ook tal van handleidingen om je zonwering zelf te plaatsen. Vooral het plaatsen van screens en shutters is goed zelf te doen. De gemiddelde prijs van het monteren ligt namelijk tussen de € 50 en € 200, afhankelijk van je type zonwering en of deze elektrisch is of niet.
Ga jij voor de veilige keuze en wil je dit project liever uitbesteden aan een specialist? Ga naar HomeDeal en bekijk de prijzen voor het het laten plaatsen van je buitenzonwering.

4. Haal zelf je zonwering op

Het laten leveren van je zonwering kost vaak geld. Een ideale manier om hierop te besparen is door zelf bij de leverancier langs te gaan en de zonwering op te halen. Hiermee bespaar je € 30 tot € 50 per zonwering.

5. Kies de juiste kwaliteit

Uiteraard wil je niet teveel betalen voor je zonwering en zo goedkoop mogelijk uit zijn. Toch is het niet altijd verstandig om voor de goedkoopste zonwering te gaan. Er zit namelijk veel verschil in kwaliteit van materialen/specialisten. Check daarom bijvoorbeeld altijd of de zonwering beschikt over keurmerken. Zonweringen die over bepaalde keurmerken beschikken, zoals het SKG-KOMO keurmerk, waarborgen een bepaalde kwaliteitsgarantie. Hierdoor weet je dat jouw zonwering van hoogstaande kwaliteit is.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
         Verduisterende plisségordijnen
         Besparen op raamdecoratie
         Aanschaf zonwering
         Goedkope kozijnen
         Tips voor goedkope raamdecoratie
         Ventileren van je huis
         Bespaar op raamdecoratie
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling