Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 22 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Tips om te besparen op raamdecoratie, wat is qua prijs / kwaliteit de beste optie?
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Ramen en kozijnen > Besparen op raamdecoratie

Tips om te besparen op raamdecoratie, wat is qua prijs / kwaliteit de beste optie?

Rolgordijnen, lamellen en jaloezieŽn passen altijd en overal.

Rolgordijnen of jaloezieën kunnen niet alleen een fraaie aanvulling zijn op je interieur, maar vormen door het brede aanbod aan materialen, maten en montagemogelijkheden vaak ook de juiste oplossing voor meer afwijkende ramen en deuren.

Een oplossing voor afwijkende ramen en lastige locaties

Doordat rolgordijnen, jaloezieën en lamellen op maat besteld kunnen worden en op veel verschillende manieren kunnen worden gemonteerd, zijn ze letterlijk geschikt voor ieder raam in je huis. Van grote woonkamerramen of glazen puien, schuingeplaatste ramen of dakramen, tot aan ronde ramen en de meest afwijkende raampjes in moeilijke hoeken.

Beheers de lichtinval in je huis

Met horizontale jaloezieën of verticale lamellen kun je op naadloze wijze de lichtinval in je huis regelen: draai ze open naar de zon toe voor meer licht en warmte in je huis, of draai ze van de zon af en sluit ze om de zon tegen te houden. Hetzelfde kun je doen met verticale rolgordijnen om het licht in je huis te regelen.

Bespaar op energiekosten

Doordat je jaloezieën en lamellen van de zon af kunt draaien, kun je bij warm weer het huis koel houden terwijl je toch nog voldoende daglicht binnen kan laten. Ideaal om het huis koel te houden zonder airco. Op koudere dagen kun je hetzelfde bereiken door de lamellen juist naar de zon toe te draaien: de warme zon komt binnen, terwijl de lamellen toch blijven werken als een isolerende laag tussen het raam en je interieur. Hierdoor heb je ook overdag een betere raamisolatie en kun je besparen op stookkosten. Door de betere kontrole over de lichtinval kun je vaak ook besparen op verlichting.

En doordat je ook de meest lastige ramen van rolgordijnen of jaloezieën kunt voorzien, heb je ook daar een extra isolatielaag ter beschikking die je tijdens koude periodes kan sluiten. Met name onder schuine dakramen of lichtkoepels werkt een gesloten, isolerend model rolgordijn zeer doeltreffend.

Rolgordijnenwinkel.nl heeft een handige website waar je online op eenvoudige wijze de juiste maat en soort rolgordijnen, jaloezieën en verticale lamellen kunt uitkiezen, inclusief semi-transparante en geheel verduisterende modellen.

De site biedt ook een handige online service voor het aanvragen van gratis kleurstalen. Hiermee kun je al vantevoren de juiste keuze maken voor een raamdecoratie die perfekt past binnen je huidige of toekomstige interieur.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
         Verduisterende plissťgordijnen
         Besparen op raamdecoratie
         Aanschaf zonwering
         Goedkope kozijnen
         Tips voor goedkope raamdecoratie
         Ventileren van je huis
         Bespaar op raamdecoratie
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling