Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 25 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Verduisterende plisségordijnen: bespaar op je energierekening
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Ramen en kozijnen > Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen: bespaar op je energierekening

Ben je nog opzoek naar nieuwe raamdecoratie, of wil je gewoon graag milieubewuster bezig zijn en flink wat geld besparen? Daar zijn zeker mogelijkheden voor, ik heb wat onderzoek voor je gedaan en gekeken hoe je dit kunt gaan realiseren. Graag vertel ik je in dit artikel meer over besparende raamdecoratie, namelijk verduisterende plisségordijnen!
plissegordijnen.jpg

ECOcell structuur

Plisségordijnen zijn te verkrijgen in semi-transparante en in een verduisterende stof. Voor beide uitvoeringen geldt dat ze over een ECOcell-structuur beschikken. Door deze structuur ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen de stoffen. Hiernaast is de verduisterende plisse een energiebesparend en geluidswerend gordijn. Met het plisségordijn van Veneta.com kun je per jaar tot wel honderd euro per raam besparen op je energierekening! Hoe fijn! Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal voor slaapkamers, omdat ze het gehele raam afsluiten en je minimaal last hebt van kieren.

Past bij elk raam!

Heb je een draai-kiepraam in de slaapkamer? Plisségordijnen zijn hier ideaal voor. Het plisségordijn is namelijk te verkrijgen in een ingespannen uitvoering waardoor hij gemakkelijk met het raam meebeweegt. Ook voor standaard ramen zijn plissegordijnen een uitkomst. Ze hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn makkelijk in gebruik. Ga voor een Top Down Bottom Up plisségordijn waarbij je de boven- én onderkant kunt bedienen voor de optimale privacy en lichtbeheersing.

Match met je interieur

Plisségordijnen hebben veel voordelen, waaronder het feit dat ze te verkrijgen zijn in veel diverse kleuren en twee soorten bedieningen. Zo kies je een kleur die goed bij jouw stijl en de rest van je interieur past én door Top down Bottom up bediening te kiezen kun je een unieke look te creëren. Hiernaast zijn plisségordijnen ook nog eens tijdloos en makkelijk te bevestigen. 

Altijd de juiste maat!

Wij hebben  nog een allerlaatste tip voor je! Na zoveel informatie gelezen te hebben over raamdecoratie waarmee je op je energierekening kunt besparen, zit je vast al te denken aan welke keuze je gaat maken en welke kleur je mooi vindt! Gelukkig kun je bij Veneta.com gratis en voor niets kleurstalen bestellen! Je kunt goed bekijken welke kleuren het beste bij jouw interieur passen en vervolgens jouw plissegordijn op maat bij Veneta.com bestellen. Doordat de raamdecoratie op maat geleverd wordt, heb je minimaal last van kieren en is de isolerende wering optimaal. Daarnaast krijg je een kwalitatief product voor een voordelige prijs!

Heb jij al plisségordijnen in huis?
plissegordijn-op-maat.jpg


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
         Verduisterende plisségordijnen
         Besparen op raamdecoratie
         Aanschaf zonwering
         Goedkope kozijnen
         Tips voor goedkope raamdecoratie
         Ventileren van je huis
         Bespaar op raamdecoratie
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling