Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 17 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen met telefoonhoesjes
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Besparen met telefoonhoesjes

Besparen met telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes besparen je tijd en geld. Voorkomen is beter dan genezen. Met een telefoonhoesje geef je jouw smartphone die perfecte uitstraling, terwijl het toestel wordt beschermd tegen beschadigingen. Knaldeals.com biedt een enorm assortiment telefoonhoesjes voor de optimale bescherming tegen krassen, stoten en vallen.

Bescherming van je mobiele telefoon

Gebroken schermHet is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je de verzekering aanspreekt of herstel rechtstreeks uit je portemonnee betaalt. Koop daarom een stevig telefoonhoesje, het liefst met grip zodat hij niet zo snel uit je handen glipt. Ook beschermt een hoesje tegen krassen en vuil. Er is keuze uit verschillende materialen en design. Een ‘flip case’ biedt optimale bescherming, omdat deze zowel de voorkant als de achterkant beschermt. Als je voor een ‘hard case’ gaat, die alleen de achterkant afschermt, heb je ook een schermbeschermer nodig. Sla twee vliegen in één klap en ga voor de ‘flip case’!

Verzekering

SmartphoneMocht je dan toch een keer je telefoon in het afwaswater laten vallen, dan is het goed om een verzekering te hebben. Schade direct uit je eigen zak betalen, hoeft namelijk niet. Sluit voor een paar euro per maand een verzekering af bij je provider en alle deukjes worden gedekt.

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Google Bookmarks Facebook Tweet This
Huishoud links

Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling