Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 21 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op je smartphone
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Besparen op je smartphone

Besparen op je smartphone

Ontkennen kan niet meer: voor veel mensen is een telefoon hun belangrijkste bezit. We brengen ook een groot deel van ons leven door op zo’n smartphone. Contact met vrienden en familie, het nieuws bijlezen en zelfs een pizza bestellen of een nieuw paar schoenen kopen gaat via mobiel. Daarom is het logisch dat dit ding geld kost en je er in investeert. Je geeft niet alleen geld uit aan een abonnement, maar bijvoorbeeld ook aan eventuele schade aan het toestel. Er zijn gelukkig heel wat manieren om te besparen op je telefoon!
 

Abonnement of sim only

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat je een abonnement afsluit bij een telefoon. In de meeste gevallen is dit omdat je tegelijkertijd een toestel erbij neemt. Loopt je abonnement af? Denk dan goed na of je écht die nieuwe iPhone nodig hebt. Een sim only abonnement biedt namelijk veel voordelen. Eentje daarvan is het verschil in tarief. Laat de simkaart gewoon in je huidige telefoon zitten en profiteer van meer belminuten, mobiel internet en bijvoorbeeld onbeperkt SMS voor een lagere bundelprijs.

Belgedrag veranderen

Nog een manier om geld te besparen op je telefoon is je belgedrag aanpassen. Je kunt natuurlijk ook je bundel uitbreiden, maar met een paar kleine trucjes verbruik je minder minuten:
  • Vraag iemand via Whatsapp of hij of zij jou kan bellen.
  • Een andere manier is de telefoon over laten gaan en dan wachten tot iemand terugbelt.
  • Zit je op WiFi? Bel dan via Whatsapp of Skype.
  • Stuur een voicebericht via Whatsapp of iMessage. Het komt iemand anders namelijk niet altijd uit om de telefoon op te nemen.
  • Heb je een korte vraag voor iemand? Stuur dan een e-mail of SMS. Zo kan de ander ook even over het antwoord nadenken.
 

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links