Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 26 September 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Bespaar met tweedehands trapliften
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Trappen en liften > Tweedehands trapliften

Bespaar met tweedehands trapliften

TrapliftTrapliften worden tegenwoordig gereviseerd en geschikt gemaakt voor hergebruik. Op deze manier dragen we samen bij aan een beter milieu en zorgen ervoor dat verspilling van materialen onnodig is.

Hieronder een aantal tips over het kopen of huren van een gebruikte traplift, de vergoedingen en mogelijke subsidies.

Subsidie aanvragen

In bepaalde gevallen kunt u in aanmerking komen voor een subsidie bij de aanschaf van een traplift.

Bij de toewijzing van deze subsidie dien je over het algemeen wel rekening te houden met een langere wachttijd en een beperkte inspraak qua uitvoering van de traplift. De toekenning van een subsidie of voorziening van een traplift valt onder de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Wet maatschappelijke ondersteuning

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is een wet in het kader van zorg en ondersteuning. De wet die sinds 2007 bestaat, wordt uitgevoerd door gemeenten in Nederland en heeft als doel om burgers zo goed mogelijk in staat te stellen om deel te nemen aan de samenleving. De Wmo is vooral bedoeld voor burgers die hierin problemen ondervinden, zoals ouderen en mensen met een beperking.

Gemeenten zijn volgens de Wmo verplicht om kwetsbare en hulpbehoevende groepen te compenseren door het aanbieden van voorzieningen en ondersteuning, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp of een aanpassing van de woning.

wegwijsindewmo.png

Senioren kunnen flink besparen op hun traplift

123trapliften.nl heeft zich gespecialiseerd in het reviseren en aanpassen van gebruikte trapliften en is opgericht door mensen die hun kennis en ervaring hebben gebundeld om een veilig, betaalbaar en duurzaam product op de markt te brengen. 

Tweedehands trapliften worden als nieuw en inclusief garantie gemonteerd, tot 60% goedkoper dan een nieuwe en er zijn allerlei regelingen beschikbaar zoals de WMO en de blijverslening.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
         Traprenovatie
         Besparen aankoop traplift
         Tweedehands trapliften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling