Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 26 September 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Traprenovatie
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Trappen en liften > Traprenovatie

Traprenovatie

Een trap kun je op verschillende manieren renoveren. Stel van te voren goed vast welk budget en welk materiaal het beste bij jou past, maar bedenk ook goed of je de traprenovatie zelf wilt uitvoeren of wilt laten doen. Als je jouw trap zelf wilt renoveren is het wel belangrijk om materiaal te kiezen waarmee je dat ook gemakkelijk kunt doen.

Overzettreden laminaat

Voorkom een dure traprenovatie door overzettreden op jouw trap aan te brengen. Hiermee hoef je niet de volledige trap te renoveren; de overzettreden kunnen eenvoudig over de oude treden worden gelegd.

Traprenovatie laminaat

De traprenovatie met laminaat overzettreden is een vrij makkelijke klus om zelf te doen. Met behulp van een trapspin maak je de treden op maat.

Traprenovatie vinyl

Een andere manier om je trap te renoveren is met behulp van vinyl bekleding. Je kunt de treden direct op maat snijden. Een vinyl traprenovatie is een nauwkeurig, maar vrij gemakkelijke klus. Tevens is een traprenovatie van vinyl makkelijk schoon te houden.

Traprenovatie hout

Een traprenovatie met hout is een systeem waarmee in een aantal stappen een eikenhouten trap wordt gecreëerd. De treden zijn er in verschillende kleuren maar kunnen ook onbehandeld worden geleverd. Je kunt dan zelf nog kiezen voor een bepaalde afwerking.

Traprenovatie kopen

Er zijn verschillende trends in traprenovatie waarmee je jouw trap, vaak al binnen een dag, om kunt toveren. De toegepaste materialen zijn slijtvast, comfortabel en onderhoudsvriendelijk en zullen op de lange termijn zeker een flinke besparing opleveren.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
         Traprenovatie
         Besparen aankoop traplift
         Tweedehands trapliften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling