Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 1 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    3 bespaartips wanneer je op kamers gaat
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Huurwoningen > 3 bespaartips voor je op kamers gaat

3 bespaartips wanneer je op kamers gaat

Het is zover, je gaat je het rijk bij je ouders verlaten en op kamers wonen! De toekomst ligt aan je voeten, maar we weten allemaal ook dat op kamers wonen niet goedkoop is. Zo komen opeens alle abonnementen voor jouw rekening en moet je ook aan je inboedel denken. Lees hier onze 3 tips met wat je kunt doen om de kosten dragelijker te maken.

Tip 1: kies een goedkoop tv-abonnement

Altijd naar je favoriete programma’s kunnen kijken, zonder rekening te hoeven houden met je huisgenoten? Dan is een extra tv in je slaapkamer geen overbodige luxe. Een goedkoop digitaal televisie abonnement van Digitenne is dan de ideale oplossing. Doordat je draadloos tv kunt kijken, kijk je vanuit elke ruimte in huis die je maar wilt. En, je kunt je abonnement ook nog eens delen met maximaal twee andere huisgenoten.

Tip 2: sluit een voordelig energiecontract af

Je kunt natuurlijk dagelijks romantisch dineren bij kaarslicht of gezellig gaan douchen bij de onderburen, maar toch ontkom je niet aan het afsluiten van een energiecontract. Je zult je gas, water en licht ergens vandaan moeten halen. De kosten van een energiecontract lopen erg uiteen. Zoek daarom goed uit welke leverancier jou het goedkoopste abonnement kan bieden. Maak hierbij bijvoorbeeld gebruik van een handige energievergelijker. Dit kan je op jaarbasis tot wel meer dan 200 euro schelen! Wel even het uitzoekwerk waard dus.

Tip 3: koop tweedehands spullen voor je uitzet

Je uitzet is een verzameling van spullen die je nodig hebt wanneer je op kamers gaat. Hierbij kun je denken aan onder andere meubels, keukenapparatuur en een stofzuiger. Koop je alles nieuw, dan kunnen deze uitgaven hoog oplopen. En daar zit je als student natuurlijk niet op te wachten. Kies daarom ook eens tweedehands apparatuur of kijk naarnaar refurbished materialen. Dit zijn gebruikte of kapotte apparatuur die zijn zo goed als nieuw zijn opgelapt en voor een goedkopere prijs worden verkocht. Zo bespaar je een hoop geld!Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
         Op kamers
         Ontdek de huurmarkt
         Huurwoning delen
         Besparen woonlasten voor studenten
         Een huis huren
         3 bespaartips voor je op kamers gaat
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling