Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten

Apparaten

Handige tips om te besparen op computers.
Een laptop bespaart meer energie omdat het werkt met een accu, een computer daarentegen werkt continu op netstroom dus verbruikt veel meer stroom.
Een TFT monitor is het energie zuinigst met een verbruik van 30 tot 50 Watt, en een CRT monitor verbruikt het meeste energie namelijk 150 Watt. Het zorgvuldig uitzoeken van een monitor kan je op jaar basis aardig wat geld opleveren. Een andere optie is de aankoop van een kleiner scherm, op een 15" scherm i.p.v een 17" scherm kan je al in een jaar zo'n 13 euro besparen.
Randapparatuur kopen voor je computer is een dure aangelegenheid, maar het hoeft vaak niet zoveel te kosten als de winkelprijs. Er zijn veel mogelijkheden om aan voordelige onderdelen te komen voor je computer. Hieronder zullen wij enkele tips geven om de kosten te drukken op randapparatuur.
Je kan op je computer besparen bij de aanschaf en tijdens het gebruik. Onderdelen of een nieuwe computer kopen, kan je het beste via internet doen. Wanneer je er één heeft aangeschaft, kan je vervolgens veel gratis downloaden via internet aan bijvoorbeeld programma’s en virusscanners. Problemen kan je vaak zelf oplossen door het bezoeken van websites die gratis hulp aanbieden.
Is je computer langzaam of loopt hij vaak vast? Voordat je direct naar de winkel rent om een nieuwe computer aan te schaffen, doe je er verstandig aan eerst de volgende tips door te lezen.
Een goed idee om toch mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen maar niet een complete nieuwe computer te kopen is het updaten van uw randapparatuur. Het is vaak dan ook niet nodig om een nieuwe computer aan te schaffen, want vaak doet een upgrade van het geheugen al veel goeds.
Als je een voordelige printer zoekt dan kan je het best eerst even op internet onderzoeken naar de meest prijs kwalitatieve goede printer. Wat printen prijzig maakt is de inkt die het nodig heeft.
De printers van de grote merken worden steeds goedkoper. Hetzelfde geldt helaas niet voor inktcartridges. Er zijn zelfs gevallen bekend, waarin het voordeliger is om een nieuwe printer aan te schaffen, dan een set originele inktcartridges kopen.
We schrikken nog wel eens van de prijzen wanneer er een inktpatroon op is en er een nieuwe gekocht moet worden. Dan is het fijn om te weten dat het heel goed mogelijk is om te besparen op printen. Daarom geven wij je hier 6 tips over hoe je zo goedkoop mogelijk kunt printen.
Hoewel de printer in veel huishoudens en kantoren een onmisbaar apparaat is, is het ook een flinke kostenpost. De aanschafkosten zijn meestal niet mals, het papier vliegt erdoorheen, en dan komen daar ook nog eens dure inktcartridges of toners bij.
Open Source betekent letterlijk eigenlijk 'open broncode', dit betekend dat de bron vrij kan worden gebruikt, ingezien en bewerkt. Open Source software is verkrijgbaar voor allerlei applicaties van tekstverwerkers tot webservers, hier enkele voorbeelden.
Gratis virusscanner, muziekspeler, tekenprogramma of spelletje? U kunt het allemaal gratis downloaden en het kan ook nog helemaal legaal. Er zijn namelijk veel bedrijven die hun programma's gratis aanbieden. Zo kunt u vaak aan prima programma's komen zonder er maar iets voor te hoeven betalen.
Voordat je een internet verbinding aanschaft, moet je eerst goed vergelijken. Het vinden van de juiste internetverbinding is niet altijd even makkelijk, kijk hier voor tips.
Je kan je internet delen met je buren via een (draadloze)netwerkverbinding. Dit kan flink schelen in je maandelijkse kosten.
Heb je ook altijd een te hoge telefoonrekening. Als je er voor zorgt dat je thuis over het internet belt dan kan dat een hoop geld schelen. Bellen over het internet wordt steeds populairder en de kwaliteit wordt steeds beter.
Als je toch op het internet aan het surfen bent, waarom dan niet wat extra bijverdienen? Op het internet zijn er namelijk verschillende manieren om geld te verdienen. Meestal gaat dit om kleine bedragen, die als je voldoende heeft gespaard, op je rekening worden gestort. Dit kan bijvoorbeeld door e-mail berichten te lezen, sites bezoeken of pilots bekijken.
Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Daarmee stijgen onze kosten echter ook en dus geven we een paar tips om geld te besparen én te verdienen met je online activiteiten.
Dat het internet veel te bieden heeft, is geen geheim meer. Maar internet is ook de perfecte plaats om geld te verdienen. We bespreken dan ook graag een aantal bijzondere manieren om online geld te verdienen.
Je betaalt vaak al snel meer dan een paar tientjes per maand aan je glasvezel internet: zeker wanneer je een alles-in-1 abonnement afgesloten hebt. Een flinke kostenpost waar je gelukkig best wat op kunt besparen. Hoe je dit doet, ontdek je hier.
Vergelijk prijzen bij het aanschaffen van tv’s op internet. Je kan beter geen plasmascherm kopen aangezien deze erg duur is in verbruik. Televisie kan je via de kabel, satelliet of digitaal ontvangen. Met een startpakket ben je zo goedkoop mogelijk uit. Naar verwachting zal het analoge signaal worden uitgezet. Je zal dus vroeg of laat moeten overstappen naar digitale televisie.
Bij verschillende winkels is het mogelijk om artikelen/apparaten met een grote korting aan te schaffen die bijvoorbeeld in de showroom hebben gestaan en lichte beschadigingen vertonen.
De stofzuiger is niet meer weg te denken uit het huishouden van tegenwoordig. Er zijn verschillende type die je kunt kopen in de winkel.
Niemand kan meer zonder een wasmachine maar nadeel is dat een wasmachine veel water en elektriciteit verbruikt. Hiervoor is er een techniek op de markt die helpt het verbruik naar beneden te helpen.
We kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoons. Een goede en gebruiksvriendelijke smartphone is dan ook belangrijk, maar kan flink in de prijs oplopen. Daarom delen we in dit artikel drie tips waarmee jij kunt besparen op je mobiel!
Een SIM-only abonnement biedt in principe hetzelfde als een mobiel abonnement met telefoon; maar dan zonder het toestel. Omdat de kosten van het toestel vaak hoog oplopen, is een SIM-only abonnement maandelijks al snel een paar tientjes goedkoper.
Je hebt keuze uit verschillende aanbieders en manieren van bellen als het gaat om je vaste telefoon. Voorbeelden hiervan zijn bellen via de kabel, Carrier Select of het gebruik maken van belbundels. Je kunt zelfs gratis telefoneren als je internet hebt door middel van het programma Skype.
In dit artikel laten we zien hoe een Androidtelefoon en een iPhone zo in te stellen zijn, dat onnodig dataverbruik wordt voorkomen. Ook bespreken we enkele apps die het dataverbruik verminderen.
Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je het herstel van je smartphone rechtstreeks uit je portemonnee betaalt.
Wanneer je een iPhone hebt, dan weet je dat je een goede telefoon in handen hebt. Een nadeel van de iPhone is echter wel dat de onderdelen en benodigdheden van Apple behoorlijk duur zijn.
Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je de verzekering aanspreekt of herstel rechtstreeks uit je portemonnee betaalt. Koop daarom een stevig telefoonhoesje, het liefst met grip zodat hij niet zo snel uit je handen glipt.
Telefoonrekeningen van honderden euro's? Je bent niet de enige. Hieronder volgen een aantal simpele tips waar je al snel honderden euro’s mee kan besparen.
Om ook 2019 financieel gezond in te gaan, hebben we alle smartphone bespaartips voor 2019 vast voor je op een rijtje gezet. Kun je nu al beginnen met besparen!
Simyo vindt het belangrijk dat klanten altijd de volledige controle over het abonnement hebben. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je Sim Only internetbundels gratis naar boven of beneden aanpassen.
Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Erg handig, maar vaak wel erg duur... Helemaal als je een ongelimiteerd abbonnement hebt!
Hoe komt het dat smartphones zo duur zijn? En wat als je het geld niet hebt voor zo’n dure smartphone of het er niet voor over hebt?
Je hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een smartphone die snel is. Steeds meer betaalbare telefoons hebben namelijk goede hardware, waardoor ze snel en fijn in gebruik zijn.
Terwijl Nederlanders zich druk maken om te besparen op verzekeringen en energie, lijkt het telefoonabonnement een nog niet ontdekte categorie.
Smartphones zijn er in alle vormen, maten en prijzen. We zochten de drie smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.
Waar je bij dat vaste contract namelijk maandelijks een kleine 50 euro voor je toestel neerlegt, is dat bij een sim only niet het geval. Daarnaast kun je het sim only abonnement gewoon maandelijks aanpassen, opzeggen of verlengen.
Ik stuur regelmatig smsjes naar vriendin, vrienden en kennissen. Dat snoept ongemerkt snel mijn beltegoed van 20 euro op. Hoe te besparen hierop?
Als de mobiele telefoon het nog prima doet, neem dan een sim-only abonnement. Zorg ook voor een degelijk telefoonhoesje en een screenprotector, zo gaat je toestel nog veel langer mee.
Je wilt graag een smartphone, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een refurbished toestel een optie. Een refurbished telefoon is eerder gebruikt, maar volledig gerepareerd.
Kijk goed naar de tarieven van verschillende aanbieders. Ga op zoek naar de goedkoopste telefoonabonnementen en neem je tijd om de mogelijkheden goed te bekijken en vergelijken.
Telefoonabonnementen met toestel zijn nog steeds populair. Maar is zo’n telefoonabonnement met toestel ook de beste keuze? We geven vier redenen waarom je beter voor sim only dan voor een telefoonabonnement met toestel kunt kiezen.
Als je abonnement van je telefoon binnenkort afloopt, dan is het tijd om te kijken wat je de komende jaren wilt gaan doen.
Hoewel de mobiele pakketten in ons land tot de goedkoopste van Europa behoren, zijn er altijd manieren om de kosten te drukken. We delen hier enkele tips met jou.
Entertainmentapparaten kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je leven, maar helaas moet je voor de meeste wel bereid zijn om je portemonnee te trekken. Je wil natuurlijk niet dat je een aanzienlijk bedrag uitgeeft aan een miskoop en daarom hebben we hier een aantal tips voor je verzameld.