Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Telefonie

Telefonie

We kunnen niet meer zonder onze mobiele telefoons. Een goede en gebruiksvriendelijke smartphone is dan ook belangrijk, maar kan flink in de prijs oplopen. Daarom delen we in dit artikel drie tips waarmee jij kunt besparen op je mobiel!
Een SIM-only abonnement biedt in principe hetzelfde als een mobiel abonnement met telefoon; maar dan zonder het toestel. Omdat de kosten van het toestel vaak hoog oplopen, is een SIM-only abonnement maandelijks al snel een paar tientjes goedkoper.
Je hebt keuze uit verschillende aanbieders en manieren van bellen als het gaat om je vaste telefoon. Voorbeelden hiervan zijn bellen via de kabel, Carrier Select of het gebruik maken van belbundels. Je kunt zelfs gratis telefoneren als je internet hebt door middel van het programma Skype.
In dit artikel laten we zien hoe een Androidtelefoon en een iPhone zo in te stellen zijn, dat onnodig dataverbruik wordt voorkomen. Ook bespreken we enkele apps die het dataverbruik verminderen.
Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je het herstel van je smartphone rechtstreeks uit je portemonnee betaalt.
Wanneer je een iPhone hebt, dan weet je dat je een goede telefoon in handen hebt. Een nadeel van de iPhone is echter wel dat de onderdelen en benodigdheden van Apple behoorlijk duur zijn.
Het is beter om schade te voorkomen of beperken, dan dat je de verzekering aanspreekt of herstel rechtstreeks uit je portemonnee betaalt. Koop daarom een stevig telefoonhoesje, het liefst met grip zodat hij niet zo snel uit je handen glipt.
Telefoonrekeningen van honderden euro's? Je bent niet de enige. Hieronder volgen een aantal simpele tips waar je al snel honderden euro’s mee kan besparen.
Om ook 2019 financieel gezond in te gaan, hebben we alle smartphone bespaartips voor 2019 vast voor je op een rijtje gezet. Kun je nu al beginnen met besparen!
Simyo vindt het belangrijk dat klanten altijd de volledige controle over het abonnement hebben. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand je Sim Only internetbundels gratis naar boven of beneden aanpassen.
Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Erg handig, maar vaak wel erg duur... Helemaal als je een ongelimiteerd abbonnement hebt!
Hoe komt het dat smartphones zo duur zijn? En wat als je het geld niet hebt voor zo’n dure smartphone of het er niet voor over hebt?
Je hoeft niet meer de hoofdprijs te betalen voor een smartphone die snel is. Steeds meer betaalbare telefoons hebben namelijk goede hardware, waardoor ze snel en fijn in gebruik zijn.
Terwijl Nederlanders zich druk maken om te besparen op verzekeringen en energie, lijkt het telefoonabonnement een nog niet ontdekte categorie.
Smartphones zijn er in alle vormen, maten en prijzen. We zochten de drie smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.
Waar je bij dat vaste contract namelijk maandelijks een kleine 50 euro voor je toestel neerlegt, is dat bij een sim only niet het geval. Daarnaast kun je het sim only abonnement gewoon maandelijks aanpassen, opzeggen of verlengen.
Ik stuur regelmatig smsjes naar vriendin, vrienden en kennissen. Dat snoept ongemerkt snel mijn beltegoed van 20 euro op. Hoe te besparen hierop?
Als de mobiele telefoon het nog prima doet, neem dan een sim-only abonnement. Zorg ook voor een degelijk telefoonhoesje en een screenprotector, zo gaat je toestel nog veel langer mee.
Je wilt graag een smartphone, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een refurbished toestel een optie. Een refurbished telefoon is eerder gebruikt, maar volledig gerepareerd.
Kijk goed naar de tarieven van verschillende aanbieders. Ga op zoek naar de goedkoopste telefoonabonnementen en neem je tijd om de mogelijkheden goed te bekijken en vergelijken.
Telefoonabonnementen met toestel zijn nog steeds populair. Maar is zo’n telefoonabonnement met toestel ook de beste keuze? We geven vier redenen waarom je beter voor sim only dan voor een telefoonabonnement met toestel kunt kiezen.
Als je abonnement van je telefoon binnenkort afloopt, dan is het tijd om te kijken wat je de komende jaren wilt gaan doen.
Hoewel de mobiele pakketten in ons land tot de goedkoopste van Europa behoren, zijn er altijd manieren om de kosten te drukken. We delen hier enkele tips met jou.