Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkope reparaties
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Onderhoud > Goedkope reparaties

Goedkope reparaties

Je hebt pech met je auto. Iets wat vaak ongelegen komt, en zeer vervelend is. Vaak kost het je veel geld, en ook nog is kostbare tijd om het te laten repareren. Wij hebben de gouden tip je tientallen euro's kan besparen!

Lokale monteurs

Laat je auto repareren bij lokale monteurs. Vaak zijn zij goedkoper dan bijvoorbeeld de franchise bedrijven. Dat ze goedkoper zijn, wilt natuurlijk niet zeggen dat ze dan ook minder goed zijn! Vaak zijn ze zelfs betrouwbaarder. Vraag eens in je kennissen- en vriendenkring of ze een goede monteur kennen.
Lokale monteurs

Plaats reparatie klus

Op reparatiebuddy.nl kan je gratis je auto reparatie en/of onderhoud klus plaatsen. Nadat dit is gedaan kunnen zelfstandige monteurs en/of garagebedrijven biedingen uit brengen op deze opdracht. Op deze manier hoef jij niet zelf op zoek naar een geschikte garage maar komt de garage naar jou toe.

De reden dat het een bespaar tip betreft is omdat er sprake is van een omgekeerde veiling. Normaal stijgt de prijs alleen maar bij een veiling maar op deze website wordt het steeds goedkoper.

Monteurs in opleiding

Leerlingen zijn er om te leren. Voor kleine reparaties kun je prima een leerling van een automonteurschool inschakelen. Zij kunnen tegen een kleine vergoeding de reparatie uitvoeren en leren er ook nog is van! U blij, zij blij!

Automonteur

Tip: Voor goedkoop onderhoudt/reparaties aan uw auto kun je kijken op:
www.mijngarage.nl

Schoonmaken en onderhoud

  1. Vuile aluminiumvelgen zijn eenvoudig en goedkoop te reinigen met witte tandpaste met een fijne korrel, om een mooie glans te krijgen licht insmeren met margarine, totaal kosten ongeveer 3 euro.
  2. Ruitenwissers die strepen achter laten insmeren met wachtverzachter, elke twee weken herhalen, voorkomt vroegtijdig vervangen van een ruitenwisser.
  3. Vieze vingers voorkomen bij het op druk brengen van de autoband, gebruik om het dopje van het ventiel te draaien een kunstof muur plug grootte 12.
  4. Vocht in de binnenkant van de auto, wat beslagen ramen oplevert plaats een doosje of blik met houtskool voor de babeque in de auto.
  5. Piepende ruitenwissers, smeer elke twee weken je raam even in met een rouwe aardappel, smeer ook je ruitenwisser in, het zuur in de aardappel legt een film op het raam waardoor het piepen weg is.
  6. Insekten op de motorkap en de bumper voorkomen, smeer de bumper en de motorkap in met babydoekjes voordat je gaat rijden de vliegen blijven hierdoor moeilijker plakken.
  7. Roest plekken goedkoop behandelen pak een stuk aluminiumfolie en maak het nat met cola, beweeg dit een tijdje over de roestplek, de roest wordt omgezet in ijzersulfaat, hierna kun je met een lak stift de plek behandelen.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Auto links - Auto ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
      Onderhoud
         Goedkoop de APK doorkomen
         Gebruik een afdekhoes
         Goedkope auto onderdelen
         Lid worden van ANWB/Route Mobiel
         Vervang tijdig lucht en brandstoffilter
         Gebruik alternatieve onderdelen
         Kennis auto-onderhoud opdoen
         Ga naar een onafhankelijke garage
         Stel regelmatig de motor bij
         Ga naar de sloop voor onderdeel
         Vergelijk online onderhoud-offertes
         Goedkope reparaties
         Zelf ruitenwisser vloeistof maken
         Uitlezen met diagnoseapparatuur
      Flitspalen
      Aanschaf
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
   Openbaar vervoer
   Motor
   Fiets
   Prive vervoer