Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 17 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkope auto onderdelen
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Onderhoud > Goedkope auto onderdelen

Goedkope auto onderdelen

"Welk kleurnummer is het?" De vraag van de autosloper is de derde stoot in de maagstreek binnen de drie minuten. Kleurnummer? Wat is dat, denk je nog, terwijl de vierde stoot al onderweg is: "Tja, ik moet toch weten of je Kosmosschwarz of Obsidianschwarz zoekt?" Het enige wat jij zoekt is een zwarte achterklep die je gisteren in elkaar heb gereden. Je zoekt goedkope auto-onderdelen en vraagt er niet om knock out geslagen te worden met technische vragen. Het simpel kopen van een simpel auto-onderdeel is zo simpel nog niet.

Reddeloos

Je auto is je maatje. Net als een hond. Hij staat 's morgens braaf te wachten tot je hem uit laat en 's avonds blijft hij zonder mopperen buiten wachten tot de volgende morgen. In ruil daarvoor geef je hem regelmatig benzine en olie en krijgt hij eens in de zo veel tijd een frisse wasbeurt. Alles gaat goed tot jij fout inparkeert en de strak gesneden achterklep reddeloos omvormt tot een lelijk stuk staal dat niet meer past. En als de garage dan ook nog eens meewarig nee-schudt weet je dat er maar een ding op zit: je moet op zoek naar goedkoop auto-onderdeel. Want een nieuwe klep in jouw kleur is veel te duur. Dat gaat het zeker niet worden.

Een wereld van verschil

Goedkope auto onderdelenEn dan merk je dus dat de auto-sloper nu 'demontage-specialist' is geworden die gebruikte deuren, bumpers, koplampen keurig op soort, maat en merk sorteert. In plaats van je te zeggen dat hij zijn herdershond zal vastleggen als jij op zijn modderige terrein naar jouw goedkoper auto-onderdeel gaat zoeken, vraagt de specialist je nu om kleurnummers en type-specificaties... En die heb je niet, want jij weet niet beter dan dat je auto 'zwart' is. Een wereld van verschil.

Online kopen

Online is het zoeken naar goedkope auto-onderdelen gelukkig een stuk eenvoudiger. Je zoekt eerst een goede sloper, pardon: specialist in de buurt, klikt dan op het adres en bezoekt de website vanaf de bank in je huiskamer. Nu is het toch wel handig dat die demontage-specialist alles tegenwoordig zo netjes ordent, want je kunt nu online zoeken en kopen. Daarna is het nog slechts een kwestie van een afspraak maken, in de auto stappen en naar de juiste handelaar te rijden. Daar maak je vervolgens een mooie prijs, rekent af, laadt het goedkope auto-onderdeel in en gaat op weg naar huis of naar de garage om het te monteren.

Pak jouw zomervoordeel nu op autoaccessoires bij de Autovoordeelshop.nl

Geen vieze schoenen

Handig hoor, om je goedkope auto-onderdelen zo te kopen en zonder modderige schoenen of de afdruk van herdershond tanden in je kuiten thuis te komen. Enne.. die kleurnummers staan in de gebruikershandleiding in het dashboardkastje. Dat is het dikke boek in het klepje rechtsvoor.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Auto links - Auto ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
      Onderhoud
         Goedkoop de APK doorkomen
         Gebruik een afdekhoes
         Goedkope auto onderdelen
         Lid worden van ANWB/Route Mobiel
         Vervang tijdig lucht en brandstoffilter
         Gebruik alternatieve onderdelen
         Kennis auto-onderhoud opdoen
         Ga naar een onafhankelijke garage
         Stel regelmatig de motor bij
         Ga naar de sloop voor onderdeel
         Vergelijk online onderhoud-offertes
         Goedkope reparaties
         Zelf ruitenwisser vloeistof maken
         Uitlezen met diagnoseapparatuur
      Flitspalen
      Aanschaf
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
   Openbaar vervoer
   Motor
   Fiets
   Prive vervoer