Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    5 bespaartips voor een verhuizing binnen Amsterdam
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Verhuizen > Bespaartips verhuizing Amsterdam

5 bespaartips voor een verhuizing binnen Amsterdam

Iedereen die wilt natuurlijk zo goed en snel mogelijk verhuizen in en rondom Amsterdam. Dit natuurlijk ook tegen de laagst mogelijke prijs. Dit met een verhuisbedrijf uit Amsterdam, of juist lekker zelf regelen. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over hoe u makkelijk en goed geld kunt besparen op uw verhuizing in of naar Amsterdam.
verhuizen-anmsterdam.jpeg

Tip 1 – Voorbereiding

Misschien wel de makkelijkste manier van besparen is een goede voorbereiding. U huurt een verhuisbedrijf in en die maken kosten voor de tijd dat ze aan het werk zijn voor u. Er zijn verschillende taken die u van tevoren al kunt uitvoeren, dit kost dan alleen tijd maar geen geld. De taken die u bijvoorbeeld kunt uitvoeren.

Om te beginnen het inpakken van uw verhuisdozen. Er zijn verschillende manieren om in te pakken maar ik denk dat als u het op de manier doet die ik u nu ga vertellen, het makkelijkst en het efficiënts gebeurd.

In 99% van de verhuizingen weet u precies hoe uw nieuwe huis eruitziet en natuurlijk ook hoeveel kamers er zijn, welke kamer welke functie krijgt en welke spullen daar van uw oude woning in moeten komen. Het is belangrijk om de dag voor de verhuizing alles al klaar te hebben staan. Als u dan gaat inpakken kunt u alles op kamer inpakken. Label of geef de verhuisdozen een nummer waarop u kunt zien in welke kamer die van het nieuwe huis moet komen. Op het moment dat u dan weer uit moet gaan pakken of de verhuiswagen gaat uitladen heeft u een plan en kan alles gelijk en gestructureerd op de goede plek worden gezet.

Daarnaast is het ook goed om van tevoren te bepalen wat u wel en niet mee gaat verhuizen. Waarom zou u spullen mee gaan verhuizen als u al zeker weet dat dit geen plekje krijgt in de nieuwe woning? Gooi of geef deze weg. U kunt ze ook nog verkopen en zo al wat terugverdienen voor de verhuizing. Bekijk dus goed wat u wel en niet nodig gaat hebben in het nieuwe huis. Scheelt ook weer tijd en daarom ook geld als u dit niet mee hoeft te verhuizen.

Wat ook valt onder voorbereiding voor mij is het inschakelen van hulp. Als u vrienden, familie en kennissen inschakelt om te helpen op de verhuisdag heeft u minder hulp nodig van verhuizers en kunt u dus geld besparen. Spreek dit natuurlijk wel goed van tevoren af met de hulptroepen en dat niet de helft het opeens vergeet.

Tip 2 – Het juiste verhuisbedrijf in huren

Als u een verhuisbedrijf gaat inhuren moet u goed kijken naar wat uw wensen zijn. Wat moet het bedrijf voor u uitvoeren, wat wilt u zelf uitvoeren en waar kan is deze combinatie het goedkoopst afnemen. Bekijk vergelijking sites en ga in gesprek met verschillende verhuisfirma’s want bedrijf kunnen nog wel zoveel beloven maar u moet er wel het juist gevoel bij hebben en ook het vertrouwen hebben dat het waargemaakt kan worden.

Tip 3 – Efficiëntie

Onder efficiëntie versta ik dat u samen met uw vrienden, familie, kennissen en het verhuisbedrijf een planning maakt om alles goed, snel en natuurlijk efficiënt uit te voeren. Als iedereen van tevoren weet wat er gebeurd moet worden is dit duidelijk en kan iedereen op de dag zelf gelijk aan de slag. Het is belangrijk dat u wel al uw inboedel heeft ingepakt, uw meubels en apparaten losgekoppeld en klaar heeft staan voor verhuizing.

Tip 4 – Dag van de verhuizing

De dag van de verhuizing kan ook nog veel verschil maken in hoeveel u betaald voor de prijs van uw verhuizing. Als u in het weekend of de avonduren gaat verhuizen zult u meer betalen voor de verhuizing. Als u verhuist midden in de winter zal dit meer tijd kosten omdat het koud is, wegen glad dus er voorzichtig moet worden gereden en kunnen sommige straten misschien wel onbereikbaar zijn. In de zomer is het vaak erg warm en daarom werken mensen minder snel, zeker met hoge tempraturen. Bekijk dus goed op welke dag u wilt verhuizen en wat ook het handigst is.

Tip 5 – Afsluiting verhuizing

Als u verhuisd bent is het natuurlijk belangrijk om uw verhuizing door te geven aan de gemeente. Ook is het belangrijk om al de bedrijven waar u ingeschreven staat voor post uw nieuwe adres krijgen omdat u natuurlijk niet wilt dat al uw post bij de nieuwe eigenaren van uw oude woning terecht komt.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
      Trappen en liften
      Verhuizen
         5 bespaartips voor je verhuizing
         Bespaartips verhuizing Amsterdam
         Besparen op je verhuizing
      Overig
   Afval & recycling