Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 26 September 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    4 goedkope maar pakkende promotiematerialen
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Bedrijven > Marketing > 4 goedkope promotiematerialen

4 goedkope maar pakkende promotiematerialen

Promotie is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je onderneming. Zonder de juiste promotie weet de wereld natuurlijk niet altijd dat je bestaat. Daarnaast kan goede promotie ervoor zorgen dat je klantenkring zich aangesproken voelt, en dat je ook nog eens een bredere doelgroep aan kunt spreken. Maar wat als je nu niet zoveel budget tot je beschikking hebt, en toch aan promotie wilt doen? Dan kies je gewoon een van onderstaande goedkope, maar pakkende promotiematerialen. Houd je weer wat geld over voor de belastingen.
promotiematerialen.png

1. Kledingstukken

Iedereen heeft ze wel in de kast hangen. Kledingstukken die ooit meegegeven zijn als kleinigheidje van de zaak, of als goedbedoeld relatiegeschenk van een opdrachtgever. Van polo’s tot t-shirts tot keukenschorten: je kan er alle kanten mee op. Kies voor een item dat veelal gedragen wordt, en niet zomaar achterop de plank in een kast verdwijnt. Laat bijvoorbeeld petjes met je bedrijfslogo bedrukken. Ideaal nu het herfstweer eraan zit te komen! Iedereen die de pettendrager op straat tegenkomt, wordt even kort blootgesteld aan jouw logo en boodschap.

2. Krijtborden

Afhankelijk van je onderneming kunnen krijtborden ontzettend veel doen. Of je ze nu in de etalage hangt of buiten op straat zet. De borden op straat hebben misschien nog wel het meeste bekijks van voorbijgangers; zeker wanneer er een pakkende tekst op geschreven is. Er zijn genoeg leuke voorbeelden te vinden van unieke, originele krijtborden over de hele wereld. Daarbij is een krijtbord ontzettend goedkoop, en kun je de boodschap waar en wanneer je maar wilt veranderen!

3. Stickers

Ben je het verspreiden van posters en flyers even helemaal beu? Laat dan tientallen tot honderden stickers bedrukken. Want laten we eerlijk zijn: als jij ergens een sticker meekrijgt, en die sticker bevat een boodschap die je aanspreekt en die je graag met de buitenwereld deelt, dan plak je die toch op? Of het nu op je laptop, je koelkast of je autoruit is. Wij mensen houden nu eenmaal van stickers plakken. Dit maakt stickers dan ook een geweldige manier om low-budget te promoten. Let wel dat de stickers wel bij je missie, visie en onderneming passen en zorg dat de uitstraling en tekst pakkend genoeg zijn.

4. Stressballen

Als jij een stressbal in handen krijgt, leg jij hem dan meteen aan de kant? Juist. Iedereen speelt wel wat met een stressbal zodra ze er eentje in handen gedrukt krijgen. Je kijkt ernaar, draait het rond en knijpt erin. Laat een stressbal bedrukken met jouw logo en een lekker pakkende boodschap, en laat de stressbal gewoon mooi van hand tot hand gaan.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Geldzaken links - Geldzaken ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Geldzaken
 
   Verzekeringen
   Belastingen
   Leningen
   Sparen en beleggen
   Bedrijven
      Marketing
         Bespaar op drukwerk
         Geld besparende AdWords tips
         Maak reclame met je onderneming
         Ontwerpen van drukwerk
         Is offline marketing goedkoper?
         Reclames voor weinig geld
         4 goedkope promotiematerialen
      Opzetten van je eigen bedrijf
      Stagiaires in je bedrijf
      Aanschaf van werkplekken
      Besparen op je boekhoudkosten
      Besparen op kantoorartikelen
      Laat je documenten vertalen
      Pakketten versturen
      Kostenbesparingen voor het MKB
      Energie zuinige horeca
      Tips voor een budget kerstpakket
      Ben je ontslagen?
      Bedrijfsnetwerk aanleggen
   Overig