Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 26 September 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Is offline marketing goedkoper?
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Bedrijven > Marketing > Is offline marketing goedkoper?

Is offline marketing goedkoper?

Tegenwoordig kenmerkt de wereld zich door snelle vooruitgang. Dit is overal aan af te zien. Zo zie je dit bijvoorbeeld af aan het feit dat het internet steeds groter wordt. Ook maken steeds meer mensen gebruik van het internet. Vroeger was internet nog enkel iets voor de rijken, maar tegenwoordig is het niet ongebruikelijk om ook in ontwikkelingslanden internet te hebben. De groei van internet zorgt dat er op internet steeds meer activiteiten plaatsvinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan internetbankieren en dergelijke. Alles wordt tegenwoordig geautomatiseerd, maar er is nog meer dan dat. Het is namelijk ook nog eens zo dat er tegenwoordig veel reclame wordt gemaakt op internet. Online reclame maken heeft het reguliere reclame maken helemaal ingehaald. Maar is het altijd wel zo verstandig om enkel online te adverteren?
marketing.png
Via internet reclame maken heeft een aantal nadelen. Een van de nadelen is dat je veel kennis moet hebben om op een juiste manier te promoten. De concurrentie is immers zo groot dat het voor veel bedrijven lastig is om er echt uit te springen. Maar het is wel van belang dat dit gebeurt, daarom besteden veel bedrijven dit vaak uit en dat kost erg veel geld. Bovendien is er ook veel concurrentie, waardoor het kan zijn dat je als bedrijf veel klikkosten betaalt. Soms kan het daarentegen verstandiger zijn om offline reclame te maken. Daarmee bereik je weer een ander publiek. Een Roll up banner kan bijvoorbeeld een goede uitkomst zijn. Het voordeel van offline-reclame maken is dat het vaak goedkoper is en ook nog effectiever. Dit klinkt misschien raar, maar is gemakkelijk te verklaren. Online reclame maken kan goedkoper zijn, maar door de concurrentie zorgt dit er vaak voor dat je niet effectief bent. Als je effectief reclame wilt maken moet je er dan weer veel geld tegenaan gooien. En dat is natuurlijk een nadeel.

Bij offline-reclame kun je tegen relatief minder geld, vaak een stuk effectiever reclame maken. Daarnaast blijft de reclame langer in de wereld. Je kunt verschillende soorten offline-reclame maken. Veel mensen kiezen ervoor om flyers te drukken. Maar ook folders worden nog veel gelezen. Zeker als je folders hebt met mooie kleuren die echt opvallend zijn. Daar kun je echt veel profijt van hebben.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Geldzaken links - Geldzaken ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Geldzaken
 
   Verzekeringen
   Belastingen
   Leningen
   Sparen en beleggen
   Bedrijven
      Marketing
         Bespaar op drukwerk
         Geld besparende AdWords tips
         Maak reclame met je onderneming
         Ontwerpen van drukwerk
         Is offline marketing goedkoper?
         Reclames voor weinig geld
         4 goedkope promotiematerialen
      Opzetten van je eigen bedrijf
      Stagiaires in je bedrijf
      Aanschaf van werkplekken
      Besparen op je boekhoudkosten
      Besparen op kantoorartikelen
      Laat je documenten vertalen
      Pakketten versturen
      Kostenbesparingen voor het MKB
      Energie zuinige horeca
      Tips voor een budget kerstpakket
      Ben je ontslagen?
      Bedrijfsnetwerk aanleggen
   Overig