Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei financiŽle kosten. 15 November 2019,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op belastingen
thema: geldzaken
 
   Tips om te besparen > Geldzaken > Belastingen

Besparen op belastingen

Het betalen van belasting is verplicht in Nederland. Maar men betaalt in Nederland vaak teveel belasting en vraagt dit niet terug wat dus uiteindelijk zonde is. Wij hebben een aantal praktische tips opgesteld om te laten zien waar eventueel belasting op terug zou kunnen worden gevorderd.
Het is mogelijk bij te verdienen met een uitkering. Het staat altijd goed op je CV en het vergroot de kansen op de arbeidsmarkt. Zorg dat je op de hoogte bent van alle actuele regels, de rechten & plichten, alleen al om te voorkomen dat je jezelf in de vingers snijd.
Het invullen van de belastingaangifte zou volgens de belastingdienst inmiddels een eitje moeten zijn. Er zijn echter een aantal valkuilen en tips waar je zeker even bij stil moet staan.
Hoe betaal je zo min mogelijk belasting? Er zijn een aantal manieren om je belastbaar inkomen en daarmee de belastingaanslag te verlagen. Hieronder een aantal handige belastingtips van de consumentenbond.
Uit onderzoek blijkt dat middeling zoín 300.000 Nederlanders jaarlijks enkele honderden tot duizenden euroís kan opleveren. Echter, vanwege de onbekenheid wordt er maar door circa 10.000 mensen gebruik van gemaakt.
Het nieuwe jaar komt met rasse schreden dichterbij. Ook de belastingdienst staat alvast klaar. Gelukkig zijn er ook nog heel wat opportuniteiten om net op de valreep de belastingdruk te verminderen.
Belasting aangifte
Maak jij gebruik van hulp bij het invullen van je belasting?
Nee, dat kan ik prima zelf.
Ja, dit bespaart mij meestal veel geld.

Geldzaken links - Geldzaken ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Geldzaken
 
   Verzekeringen
   Belastingen
   Leningen
   Sparen en beleggen
   Bedrijven
   Overig