Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei kosten voor het gezin. 3 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Zoek een goedkope kapper
thema: gezin
 
   Tips om te besparen > Gezin > Verzorging > Zoek een goedkope kapper

Zoek een goedkope kapper

goedkope kapperDe kapper, je ontkomt er niet aan, maar het kost wel een hoop geld. Als volwassene ben je snel €20,- kwijt en kinderen kosten vaak evengoed ook een hoop.  Een oplossing hiervoor is om zelf te leren knippen of een goedkope kapper te zoeken. Bij de kappersschool kan je je goedkoop laten knippen door leerlingen. Durf je dit niet aan? De thuiskapper scheelt ook al snel €10,- vergeleken bij een kapperssalon.  Kom je toch een keer in een salon terecht? Weiger dan alle extra’s zoals fohnen, stylen en dergelijke. Deze extra’s worden vaak ook meegerekend bij de prijs zonder dat dit gezegd wordt.
 

Weiger extra behandelingen

goedkoop knippenGa je toch naar de "gewone" kapper, dan scheelt het mogelijk in prijs wanneer je je haar van te voren thuis zelf wast. En weiger, indien mogelijk, alle andere behandelingen dan alleen het knippen, zoals de haarverstevigende middelen en het föhnen.

Ga altijd naar dezelfde kapper

Het is handig om met het hele gezin altijd naar dezelfde kapper te gaan. Vaak krijg je een spaarkaart bij de kapper en bij elke knipbeurt of elk bedrag krijg je een bepaald aantal stempels. Als de spaarkaart dan vol is krijg je korting bij de eerst volgende knipbeurt. Wanneer iedereen de spaarkaart meeneemt is deze sneller vol en heb je eerder recht op de korting.

Kappersakademie

Bij de Kappersakademie in Amsterdam wordt je haar door kappers in opleiding voor 11 euro geknipt. Je ontvangt ook nog een extra korting na vertoon van je OV studentenkaart of 65+ kaart.

Zoek een thuiskapper

Zoek een thuiskapper in de buurt. Thuiskappers knippen tegen een veel goedkopere prijs dan de normale kappers. Daarnaast heb je het voordeel dat je het huis niet uit hoeft. Thuiskappers kun je zoeken via internet.

Ga naar de kappersschool

Bied je aan als kappersmodel bij een kappersschool. Pas nadat studenten uitvoerig met behulp van poppen hebben geëxperimenteerd knippen ze het haar van de modellen, alsof het klanten in de kapperszaak zijn. Dit knippen is vaak gratis. 

Leer zelf knippen

kapper kindEen knipcursus kost redelijk veel (rond de €200,-), maar dan heb je ook wat. Nooit hoef je meer naar de kapper en je kinderen ook niet. Binnen de kortste keren heb je het geld van de cursus eruit aangezien een knipbeurt al snel rond de €20,- kost. Ook kun je aanbieden andere mensen in je omgeving te knippen. Wanneer je hier een kleine vergoeding voor vraagt, verdien je ook nog wat extra bij.
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Gezin links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op kosten voor het gezin

   Vrije tijd
      Bespaar op de feestdagen
      Besparen in December
   Verzorging
      Zoek een goedkope kapper
      Bespaar op verzorgingsproducten
      Besparen op cosmetica
      Bespaar op brillen en lenzen
      Advies van een audicien
   Geldzaken
      Koopkrachtdaling zet door
      Besparen op de echtscheidingskosten
      Echtscheidingen te duur voor veel Europeanen
      Besparen in het nieuwe jaar
      Gratis scheiden: zo zit dat in elkaar
      Alimentatie problemen
      Besparen met fiscaal partnerschap