Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei energiekosten. 3 August 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Led TL lampen en armaturen
thema: energie
 
   Tips om te besparen > Energie > Verlichting > Led TL lampen en armaturen

Led TL lampen en armaturen

Bespaar 50% op je energierekening met ledlampen

Moderne TL verlichting bestaat vaak uit T5 TL buizen. Voordeel van deze tl buis is dat het tot ruim 40% minder energie verbruikt. De levensduur van de T5 buis is ook drie maal langer. Het is niet mogelijk om T5 buizen in conventionele (T8) armaturen te draaien, ze passen simpelweg niet.

Spaaradapter LED TL

Er is een spaaradapter op de markt. Met deze adapter kunt u de T5 buis alsnog in de T8 armatuur draaien en gebruik maken van voornoemde voordelen. Kortom de spaaradapter maakt het mogelijk om 30-40% energie te besparen op TL verlichting zonder de armaturen te vervangen.

Toepasbaarheid:
De spaaradapter kan worden toegepast op vrijwel alle conventionele armaturen die gebruik maken van 58 of 36 Watt TL buizen zoals veel gebruikt in winkels, magazijnen, kantoren etc. Er zijn echter een aantal eisen waar de armatuur aan moet voldoen. Zo moet de armatuur een starter hebben en er moet plaats zijn voor de adapter. Dit is eenvoudig bij de armaturen zelf te zien.

Milieuaspecten:
Met de spaaradapter kan 30-40% op het gebruik van elektriciteit door TL verlichting worden bespaard. De levensduur van de TL T5 buis is drie keer langer. De armaturen hoeven niet voortijds vervangen te worden.

Financiële aspecten:
Afhankelijk van de energieprijs en de branduren betekent het per TL buis al gauw een besparing van 12 euro per per jaar. De spaaradapter wordt gemiddeld genomen binnen 2 jaar terugverdiend.
led-tl.jpg

Led TL armatuur t8

Bent u op zoek naar nieuwe Led TL verlichting die eenvoudig te installeren is? Dankzij het plug and play systeem en de eenvoudige installatie zijn deze Led TL armaturen t8 ideaal voor in uw schuur, bedrijfshal of werkplaats. Ook is de led tl armatuur t8 compleet inclusief armatuur en buis.


Kleur Led armatuur
De Led TL armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6500K). Voor elke toepassing is er een andere kleur gewenst.Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Energie links - Energie ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op energiekosten
 
   Elektriciteit
   Duurzame energie
   Gas / Warmte
   Water
   Verlichting