Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 26 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Het inrichten van je woonkamer met een klein budget
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Interieur > Woonkamer met een klein budget

Het inrichten van je woonkamer met een klein budget

Hoewel je nogal een dure smaak hebt, wil je toch je woonkamer op een hele goedkope manier inrichten. Je hebt nu eenmaal een klein budget maar je wil wel een nieuw interieur. Een paleisje voor een zacht prijsje, zeg maar. Maar je valt erg op design meubelen. Hoe kun je nu je woonkamer zo inrichten dat het lijkt alsof er een echte interieurarchitect aan het werk is geweest?
In kringloopwinkels en op marktplaats zijn een heleboel leuke meubeltjes te vinden, maar dat zijn allemaal gebruikte meubels. En voor tweedehands spullen voel je eigenlijk niet zo veel. Daar hebben toch allerlei andere mensen op geleefd en op gezeten en op gelegen. Je weet niet wat die allemaal op de bank hebben achtergelaten. Daarom wil je een nieuw bankstel. Je gaat snel googelen en je typt in: goedkope bankstellen kopen.

Alternatieven

Als alternatief voor bankstellen van bekende ontwerpers zijn er altijd hele leuke goedkope andere banken te koop. Gewoon goed zoeken, net zolang tot je de juiste hebt gevonden. Keuze genoeg en zeker online! Houd in gedachten dat een stoffen bank altijd goedkoper is dan een leren bankstel. Bovendien kun je met enkele sierkussens een trendy interieur tevoorschijn toveren.

Minimalistisch

Als je het dan ook nog eens minimalistisch in je woonkamer houdt, ben je helemaal 2020 bezig. Gebruik op de muren zoveel mogelijk één basiskleur, terra of taupe is nu heel erg in. Maak veel gebruik van linnen, katoen, wol en hout en iedereen zal versteld staan wat je hebt bereikt. Ook steen, bijvoorbeeld op de vloer is hip en duurzaam. Een goedkoop stoffen bankstel zal hartstikke stoer staan, zeker met een opvallend affiche van een bekende cultfilm aan de muur. Als je echt van leer en bont houdt, kun je vandaag de dag ook heel goedkoop imitatie bont en kunstleer kopen. Van je opa mag je een houten open boekenkast voor niets overnemen die je vult met oude boeken die je ook van hem hebt gekregen met nog een paar leuke accessoires. Als laatste wil je nog andere verlichting. De hanglamp heb je eigenlijk nooit aan, maar je denkt aan een paar leuke tafellampen die net duur zijn in aanschaf. De verlichting blijft een essentieel onderdeel van je inrichting. Kies bewust de juiste lampen om de perfecte sfeer neer te zetten.


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
         Meubels en inrichting
         Complete woonkamers
         Aanschaf van een bank
         Binnenshuis
         CreŽer een luxe uitstraling
         Kostenbesparing vurenhout
         Huisinrichting met een beperkt budget
         Woonkamer met een klein budget
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling