Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 21 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Besparen op je bank: 3 redenen waarom dit niet verstandig is
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Wonen > Interieur > Aanschaf van een bank

Besparen op je bank: 3 redenen waarom dit niet verstandig is

Het lijkt een goede manier om geld te besparen: een bankstel kopen bij de plaatselijke bouwmarkt of op een “goedkoper-dan-goedkoop” webshop. Maar er is geen meubel in je interieur waarbij het gezegde goedkoop is duurkoop beter opgaat. De eerste maanden staat de bank nog prachtig, maar voor je het weet is deze alweer aan vervanging toe. Op de lange termijn kost een goed bankstel je werkelijk minder! Drie redenen waarom je beter niet kunt besparen op je bank.
aanschaf-bank.jpg

1. Kwaliteitsmateriaal gaat langer mee

Een design bank van kwaliteitsleer is zeker een investering, maar wel een die zichzelf terugbetaalt. Want het blijft véél langer mooi, is beter bestand tegen vlekken en beschadigt minder snel dan een bank van de “goedkoper-dan-goedkoop” webshop. Een vereiste is wel dat je het leer goed onderhoudt, maar dan kun je er jaren van genieten. Hetzelfde verschil bestaat tussen goedkope en kwaliteitsbanken van stof of kunstleer: je betaalt meer voor een kwaliteitsbank, maar je doet er ook echt veel langer mee. Die investering haal je er echt wel uit!

2. Beter zitcomfort

Een bank moet er mooi uit zien, maar ook vooral lekker zitten. En daarbij komen de duurdere design banken toch vrijwel altijd beter uit de bus. Probeer het maar eens: ga proefzitten op een goedkope en een kwalitatief betere (lees: duurdere) bank. Je merkt het verschil meteen. Het bankstel is vandaag de dag het belangrijkste zitmeubel in huis en dé plek om tot rust te komen na een lange dag. Is het dan niet zonde als je na twintig minuten alweer van je nieuwe bank opstaat om een beter plekje te zoeken? Bovendien blijft een design bank met kwaliteitskeurmerk veel langer comfortabel – ook na vijf jaar zit je ‘dure’ bank nog verrukkelijk.

3. De bank is het pronkstuk van je woonkamer

De bank neemt een steeds grotere en belangrijkere plaats in ons interieur in. Het is het decor van ontspanning, sociale kletspraat en familietijd. Als je maar één meubel kunt kiezen om in te investeren, laat het dan de bank zijn! Koop de rest van je meubels bij de kringloopwinkel en geniet van dit pronkstuk in je woonkamer; een mooie design bank om elke dag weer blij van te worden.
Dus de volgende keer dat je een leuk koopje ziet in de plaatselijke bouwmarkt, think twice! Zet het geld liever opzij en spaar wat langer door voor een design bank waar je echt verliefd op wordt, met een kwaliteit om jaren en jaren van te genieten. Het is de moeite!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Huishoud links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
      Koopwoningen
      Huurwoningen
      Verbouwingen
      Keuken
      Ramen en kozijnen
      Badkamer
      Interieur
         Meubels en inrichting
         Complete woonkamers
         Aanschaf van een bank
         Binnenshuis
         CreŽer een luxe uitstraling
         Kostenbesparing vurenhout
         Huisinrichting met een beperkt budget
         Woonkamer met een klein budget
      Trappen en liften
      Verhuizen
      Overig
   Afval & recycling