Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op je vakantie. 26 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    De voordelen van het hebben van een stacaravan
thema: vakantie
 
   Tips om te besparen > Vakantie > Accommodatie > De voordelen van een stacaravan

De voordelen van het hebben van een stacaravan

Het vakantiegevoel. Lekker in de natuur met je gezin. Je vrij voelen op een camping. Dat is wel de ideale plek om fijn met z’n allen vakantie te vieren. Een stacaravan is dan helemaal top, want dan heb je tenminste een beetje de ruimte en tegelijkertijd het comfort wat je thuis gewend bent.

Een stacaravan of een chalet is ook goed voor je nachtrust. Je kunt er op gewone bedden slapen en op een comfortabel matras liggen. Ook heb je je eigen toilet en douche! In je eigen keuken kun je lekker koken en met elkaar daarna de afwas doen. Je hoeft dan niet heen en weer te sjouwen met al je vieze vaat. Dus snel op zoek naar tweedehands chalets en de vakantie kan beginnen!

chalet.jpg

Schoon

Je hoeft als je naar het toilet moet niet midden in de nacht over die donkere camping te dwalen op zoek naar het gemeenschappelijk toiletgebouw. Niet meer struikelen over scheerlijnen en tentharingen. Gewoon in je tweedehands chalet binnen naar je eigen schone toiletruimte. Ook als het regent zit je lekker droog binnen in een echte woonkamer waar je lekker een spelletje met elkaar kunt doen.

Niet zo duur

Tweedehands stacaravans zijn helemaal niet zo duur. Je kunt het natuurlijk net zo duur maken als je zelf wil, maar voor een redelijke prijs heb je al een mooi en ruim tweedehands chalet. Misschien alleen een ander kleurtje op de muren binnen en je kunt er meteen je vrije tijd gaan doorbrengen. Want dat is ook een groot voordeel van een chalet op een camping; je kunt er elk weekend heen! Dus niet alleen in de grote zomervakantie, maar ook tussendoor. Zodra je vrij hebt, kun je ervan genieten. En lekker lang want op tweedehands chalets zit een goede garantie, ze zijn betrouwbaar en veilig. Je tweede huis voor een heel zacht prijsje! Er zijn heel veel uitvoeringen verkrijgbaar, met 1 of meer slaapkamers en met een wel of niet compleet ingerichte keuken. De nieuwere modellen hebben zelfs hele luxueuze badkamers. In ieder geval heb je het gevoel van een tweede huis maar voor een wel heel erg aantrekkelijke prijs. Het fijne gevoel dat je elke keer weer kunt uitwijken naar dat vakantieplekje wat helemaal van jou is. Je hebt er nu al zin in!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Vakantie links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vakantiekosten
 
   Voorbereiding
   Vervoer
   Accommodatie
      Tips als je gaat kamperen
      Vakantie met caravan of camper
      Ga naar een hostel
      Vakantiehuisje
      Goedkope appartementen
      Tips kampeervakantie Spanje
      Goedkope hotels
      De voordelen van een stacaravan
      Vakantie in eigen land
      Voordelig een chalet kopen
   Recreatie