Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op je vakantie. 3 March 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkope appartementen
thema: vakantie
 
   Tips om te besparen > Vakantie > Accommodatie > Goedkope appartementen

Goedkope appartementen

Goedkope accommodatieNiets is er fijner dan er even tussenuit gaan. Of je nu een weekendje weg gaat, op stedentrip gaat voor een paar dagen, of 3 weken op het strand wilt liggen ergens waar de zon altijd schijnt – het doel is meestal hetzelfde: relaxen, nieuwe indrukken op doen en even weg zijn van de dagelijkse sleur die het leven met zich mee brengt.

Budget voor je vakantie

Op vakantie gaan hoeft niet duur te zijn, het is maar net wat je budget is. Voor de mensen onder ons met een klein budget, zijn er veel mogelijkheden om te besparen. Het begint al bij het boeken van je vliegticket. Kijk goed rond op het internet en je kan zo al honderden Euro’s op je vlucht besparen. Ga je met de auto dan is het de moeite om de benzine prijzen te checken. Tanken in bijvoorbeeld Engeland is goedkoper dan in Frankrijk. Neem zelf eten mee voor onderweg, en koop niets bij wegrestaurants. Vaak zijn deze duur en de kwaliteit van het eten is meestal ook niet al te best. Boek geen duur hotel, maar verblijf in een appartement met zelf catering, zodat je niet elke avond uit eten hoeft en meer geld overhoudt om andere dingen te doen zoals bijvoorbeeld bezienswaardigheden te bezoeken.

Accommodatie

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij  privé appartementen. Je verblijft namelijk bij de host thuis, waardoor je echt kennis maakt met de typische gewoontes en gebruiken van het land waar je verblijft. Want zeg nu eerlijk, wie weet er nu meer van het land of de stad dan een lokale inwoner? Je komt op plaatsen waar nog niet iedere toerist komt. Je maakt snel nieuwe vrienden met wie je ervaringen kunt uitwisselen en proeft van de cultuur. De meeste grotere steden hebben op iedere hoek van de straat wel een bed and breakfast te huur, waar je goedkoop kunt verblijven terwijl je toch geniet van de gastvrijheid en je eigen privacy.

Openbaar vervoer

Een andere goede tip is het lokale openbaar vervoer te gebruiken en na te vragen of er misschien dagkaarten te koop zijn. Op die manier hoef je niet elke keer een enkeltje of een retour te kopen, maar kan je hetzelfde kaartje voor een bepaalde tijd gebruiken. Stel ook vragen aan je host van je appartement of Bed and Breakfast, zij weten als geen ander hoe je het beste kunt besparen. Veel plezier


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Vakantie links - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op vakantiekosten

   Voorbereiding
   Vervoer
   Accommodatie
      Tips als je gaat kamperen
      Vakantie met caravan of camper
      Ga naar een hostel
      Vakantiehuisje
      Goedkope appartementen
      Tips kampeervakantie Spanje
      Goedkope hotels
      De voordelen van een stacaravan
      Vakantie in eigen land
      Voordelig een chalet kopen
   Recreatie