Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Goedkope sportscholen
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Sport > Goedkope sportscholen

Sporten in de sportschool

sportschoolJe kan natuurlijk ook kiezen voor sporten in een sportschool. Vaak zijn sportscholen duur, maar als je een beetje zoekt zijn er ook sportscholen die goedkoper zijn.
 

Goedkope sportscholen

fitnessMeld je eens aan voor een sportschool. Niet iedere sportschool is duur. Sommige sportscholen zijn luxe en de andere primitief. Vaak kun je voor 20 euro per maand al een abonnement nemen op een sportschool waar je onbeperkt kunt sporten. Vaak zitten er sportscholen in de buurt. Je kunt vaak vrijblijvend een uur sporten om te kijken hoe je het vind. Het voordeel van een sportschool is dat je professionele begeleiding hebt, en dat je op verschillende apparaten je oefeningen kan uitvoeren.

Daluren

Kies je voor sporten in de sportschool, vraag dan naar de mogelijkheden om goedkoper te sporten. Vaak is het in de sportscholen overdag rustig. Sommige sportscholen bieden daarom in de daluren abonnementen aan waar je met korting kan sporten. Het is niet alleen goedkoper, maar ook rustiger! Tegenwoordig geldt: Tijd is geld. Niet meer hoeven wachten voor apparaten en een vieze zweetlucht, maar ongestoord, snel en goedkoper sporten! Ook zo kunt u een paar tientjes per maand besparen.

Houd de kosten laag

solariumBij sportscholen kun je vaak gebruik maken van extra faciliteiten. Zo kun je bij sommige sportscholen gebruik maken van het zwembad, de sauna en het solarium. Soms word hiervoor een extra bedrag per maand gevraagt. Sla dit soort acties af. Immers bespaart u hiermee weer enkele euro's.

Koop geen sportdrankjes in de sportschool, maar koop deze in de supermarkt. Zo betaalt u in de supermarkt minder dan de helft van wat een sportschool vraagt voor hetzelfde drankje!

Samen sporten

samen sportenSamen sporten is niet alleen gezellig, vaak ook nog voordelig! Sommige sportscholen bieden namelijk duo-abonnementen aan, waarbij je flink op de kosten kan besparen. Vaak hebben sportscholen ook nog regelingen met kortingen wanneer jij ervoor zorgt dat mensen bij die sportschool komen sporten. Hoe meer mensen jij lid maakt, des te goedkoper kan jij sporten!

Daarnaast kun je samen naar de sportschool gaan door te carpoolen. Zo kun je ook nog is flink besparen op je benzinekosten!
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie
 
   Sport
      Thuis sporten
      Buiten sporten
      Goedkope sportscholen
      Samen sporten en geld besparen
   Cultuur
   Uitgaan
   Natuur