Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 16 December 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Word lid van de ANWB of Route Mobiel
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Onderhoud > Lid worden van ANWB/Route Mobiel

Word lid van de ANWB of Route Mobiel

Verzekerd zijn van goede hulp bij pech onderweg scheelt veel geld als het ooit eens zover komt. Sinds 2004 heeft de ANWBANWB stevige concurrentie gekregen van het Route MobielRoute Mobiel. Maar wist je ook dat er tal van andere mogelijkheden zijn om geholpen te worden bij pech? 

Verschil tussen ANWB en Route Mobiel

bij de anwb werken vakkundige sleutelaars die u vriendelijk helpenRoute Mobiel wordt door sommigen een “ordinaire wegsleper” genoemd. Hoewel dit misschien wat overdreven is, staat het wel vast dat de ANWB een hoger percentage automobilisten direct weer op weg kan helpen omdat zij kundige monteurs op pad sturen. Als Route Mobiel onderweg niet direct kan helpen, dan slepen ze je auto naar een garage waar je auto alsnog gemaakt wordt. Voor eigen rekening, dat wel.

Route Mobiel maakt reclame met het feit dat zij goedkoper kunnen zijn omdat ze alle overbodige zaken (zoals tijdschirften en kortingen op allerlei producten) niet aanbieden. De vraag is echter of je ook goedkoper uitbent als het eens een keer zover is en je langs de kant van de weg in de kou staat.
Als je je auto goed onderhoudt en niet vaak pech heeft, maar toch snel geholpen of weggesleept wilt worden dan kan Route Mobiel het overwegen waard zijn.

SOS Pechhulp International

De pechservice SOS Pechhulp International is vergelijkbaar met de Wegenwacht en Route Mobiel. Deze nieuwe pechservice biedt hulp bij pech onderweg in geheel Europa voor slechts € 29,90 per jaar.

SOS Pechhulp International kan los of in combinatie met een 20% lagere premie op de autoverzekering worden aangevraagd via de website www.sospechhulp.nl

Andere mogelijkheden op pechhulp-gebied

door de anwb wordt u vaker direct weer op weg geholpenHeb je net een nieuwe auto of ben je van plan een nieuwe auto aan te schaffen? Vaak krijg je dan voor bepaalde of onbepaalde tijd gratis pechhulp onderweg (soms tot wel 10 jaar na aanschaf). Autofabrikanten noemen dit met een deftig woord ‘mobiliteitsservice’ of 'mobiliteitsgarantie' en o.a. Seat biedt dit aan op hun modellen.

Ook zijn er nog meer spelers op de markt dan alleen de ANWB en Route Mobiel. Hieronder zie je een lijstje:
- AA Team
- EuroCross

Vergelijk enkele pechhulpdiensten op www.pechhulpvergelijk.nl

Allianz Global Assistance Pechhulp

Betaalt u ook liever niet teveel voor uw pechhulp? Al vanaf € 30,50 per jaar ben je bij Allianz Global Assistance Pechhulp verzekerd van hulp bij pech onderweg. Of het nu gaat om een lekke band of een elektronische storing, je wordt snel en deskundig geholpen.
 
Inmiddels rekenen al ruim 2,5 miljoen auto’s in Nederland op de hulp van Allianz Global Assistance Pechhulp bij een ongeval of pech. En 90% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over hun dienstverlening.

Waarom afsluiten?
  • Inclusief vervangend vervoer
  • Al vanaf € 30,50 per jaar
  • Grootste hulpverlener ter wereld
  • Gouden Schild voor beste schadeservice van het jaar
  • Eenvoudige opzegservice voor uw huidige pechhulp

Lees meer over Allianz Global Assistance Pechhulp

Let op: misschien ben je wel dubbel verzekerd voor pechhulp

Het is verstandig om eens goed te bekijken of je al niet verzekerd bent voor pechhulp. Veel mensen zijn niet op de hoogte van hun situatie en weten dus niet dat ze dubbel verzekerd zijn. Dat is nog eens zonde van uw geld.

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Google Bookmarks Facebook Tweet This
Auto links
Auto ABC


Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
      Onderhoud
      Flitspalen
      Aanschaf
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
      Praktische kant elektrische scooters
   Openbaar vervoer
      Openbaar vervoer goedkoper
   Motor
      Bespaar op kosten voor motorrijden
   Fiets
      Bespaar op fietskosten
      Omafiets een ideale stadsfiets
      Nationale Fietsplan
      De kids naar school brengen
   Prive vervoer
      Bespaar op kosten voor de taxi