Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op kosten voor recreatie. 26 January 2021,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Thuis sporten
thema: recreatie
 
   Tips om te besparen > Recreatie > Sport > Thuis sporten

Thuis sporten

thuis sportenOok in huis kan je prima aan je lichaamsbeweging komen. Hier vind je enkele tips hoe je aan lichaamsbeweging binnen je huis kan doen.
 

Fitness

Om thuis lekker te kunnen sporten, kun je meedoen met het fitnessprogramma via de televisie. Doe je sportkleding aan en maak een beetje ruimte voor de televisie, zodat je vrij genoeg staat om goed mee te kunnen doen.

Fitness-video:

De fitness-en dansrage kan thuis doorgezet worden. In de winkels kun je verschillende dvd’s kopen, waarmee je thuis een fitness-of dansprogramma kunt volgen. (fitness-zumba-pilates)

Trainen met je eigen lichaam

trainenDe meest goedkope manier van trainen is trainen met het gewicht van je eigen lichaam.  Tevens is dit een onzettend goede manier van trainen. Zo kun je je buik- en armspieren trainen d.m.v. sit-ups en push-ups.

Roeien

roeienMet een roeiapparaat train je werkelijk al je spieren! Ook werk je meteen aan de opbouw van een goede conditie en blijf je goed in vorm. Roeiapparaten kun je tweedehands kopen op handels sites, maar kun je ook nieuw aanschaffen. Een éénmalige investering waar je veel plezier aan kan beleven.

Halters

halterDe aanschaf van halters is ook een optie. Met halters kun je allerlei oefeningen uitvoeren voor het ontwikkelen van spiermassa. Een halter kost je ongeveer 25 euro en is een eenmalige investering. Op het internet kun je allerlei internetsite's vinden met halteroefeningen. Een goedkope maar zeer efficiente oplossing!
 


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


- Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op recreatie
 
   Sport
      Thuis sporten
      Buiten sporten
      Goedkope sportscholen
      Samen sporten en geld besparen
   Cultuur
   Uitgaan
   Natuur