Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei energiekosten. 20 October 2020,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Doe nu je voordeel met een energielabel
thema: energie
 
   Tips om te besparen > Energie > Gas / Warmte > Voordeel met een energielabel

Doe nu je voordeel met een energielabel

Bij de verkoop of verhuur is het vanaf 2008 verplicht om een energielabel te hebben voor uw woning. Het energielabel geeft precies aan hoe energiezuinig uw woning is. Hiermee komen potentiële kopers niet voor verassingen te staan.
Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg en Maastricht blijkt dat woningen met een energielabel gemiddeld sneller worden verkocht dan woningen zonder energielabel.

Verkoop je een huis zonder energielabel ?

EnergielabelDe koper kan dan niet zien hoe hoog de energierekening zal uitvallen. En aangezien de energiekosten steeds meer een issue worden, is het handig om hier je voordeel mee te doen.

 

Verschillende energielabels

Het energielabel bestaat uit verschillende klassen van (A++ tot en met G). De uiteindelijke verkoopprijs van je huis kan stijgen als je een goed label hebt. Met een groen energielabel kan de verkoop bespoedigen en laat het zien dat je onderscheidend bent. Als uw buurman in een soortgelijk huis woont en het te koop zet zonder energielabel, staat uw eigen huis aantrekkelijker in de markt.
 

Laat zien hoe energiezuinig je huis is en vraag een energielabel aan.

Er zijn veel verschillende energielabeladviseurs in Nederland die allemaal een ander tarief hanteren. De prijzen van een energielabel lopen erg uiteen. Op internet is het mogelijk om gratis labelaars te vergelijken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan u in de meeste gevallen veel geld besparen!


Beoordeel de tip(s) op deze pagina:


Energie links - Energie ABC - Nieuwe bespaartips - Bespaar tools - Tip aanmelden - Privacy policy - Adverteren - Sitemap - Contact
Besparen op energiekosten
 
   Elektriciteit
   Duurzame energie
   Gas / Warmte
   Water
   Verlichting