Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op allerlei huishoudkosten. 17 January 2018,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Internet
thema: huishouden
 
   Tips om te besparen > Huishouden > Apparaten > Computers > Internet

Internet

Voordat je een internet verbinding aanschaft, moet je eerst goed vergelijken. Het vinden van de juiste internetverbinding is niet altijd even makkelijk, kijk hier voor tips.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Je kan je internet delen met je buren via een (draadloze)netwerkverbinding. Dit kan flink schelen in je maandelijkse kosten.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Heb je ook altijd een te hoge telefoonrekening. Als je er voor zorgt dat je thuis over het internet belt dan kan dat een hoop geld schelen. Bellen over het internet wordt steeds populairder en de kwaliteit wordt steeds beter. Het bellen wordt ook wel VoIP (Voice over IP) genoemd, VoIP is de verzamelnaam voor al het spraakverkeer over het Internet, het spraak verkeer gaat namelijk via de datanetwerken op basis van het Internet Protocol (IP).
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

Als je toch op het internet aan het surfen bent, waarom dan niet wat extra bijverdienen? Op het internet zijn er namelijk verschillende manieren om geld te verdienen. Meestal gaat dit om kleine bedragen, die als je voldoende heeft gespaard, op je rekening worden gestort. Dit kan bijvoorbeeld door e-mail berichten te lezen, sites bezoeken of pilots bekijken.
Uitvoering: Besparing: Beoordeling:

ADSL, Kabel en Digitale Televisie vergelijken

Postcode   Huisnr.  
 
Google Bookmarks Facebook Tweet This
Bespaar op huishoudkosten
 
   Aanschaf
   Apparaten
   Onderhoud
   Eten & koken
   Wonen
   Afval & recycling
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Huishoud links