Praktisch, nuchter en typisch Hollands. Makkelijk besparen op vervoerskosten. 21 January 2019,Tips om te Besparen
   
Tips om te besparen
   

    Sportieve SUVs en crossovers
thema: vervoer
 
   Tips om te besparen > Vervoer > Auto > Aanschaf > Sportieve SUVs en crossovers

Sportieve SUVs en crossovers

Bij de aanschaf van een auto komt er meer bij kijken dan alleen de aankoopkosten. Een verzekering is nodig, je moet om de zoveel tijd tanken en je zult geregeld tol en wegenbelasting moeten betalen. Daarom is het zaak om bij de keuze van een auto goed op een aantal dingen te letten. Een duurzaam model gaat lang mee, maar je wilt er natuurlijk niet snel op uitgekeken zijn.

Auto voor grote families

CrossoversCrossovers zijn dan wellicht een prima keuze. Ze zien er nl. niet alleen enorm sportief uit, ook zijn ze nog eens erg comfortabel en flexibel. De 7-zitter Orlando bijvoorbeeld heeft een moderne uitstraling, veel bagageruimte en drie stoelenrijen; erg praktisch voor een grote familie of als je met een groepje vrienden of familie ergens heen gaat. De Captiva is een tweede crossover model van Chevrolet en is dé trots van het bedrijf. Hun jarenlange ervaring in het fabriceren van SUV's heeft ervoor gezorgd dat ze met dit meest afgewerkte ontwerp hebben kunnen komen. De Captiva is veelzijdiger dan welk ander model dan ook. De motoren zijn niet alleen hypermodern, ook zijn ze enorm zuinig. Met Chevrolet kies je dus voor stijl en klasse op een kostbewuste manier!
Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken heeft Chevrolet voortdurend interessante auto aanbiedingen. Deze worden op de website voortdurend ge-update, dus kijk voor de meest recente offers onder de rubriek 'Aanbiedingen'. Je voordeel kan flink oplopen met
bijvoorbeeld de 'belastingvrije weken' waarbij je 19% op de Spark of Aveo bespaart. Andere voordeelpakketten zijn o.a. gratis leren bekleding en stoelverwarming op de 4-deurs Chevrolet Cruze en enorme kortingen op velgen en een TomTom met het Comfort Pakket wanneer je een Spark koopt. Als we alle aanbiedingen hier op moeten gaan sommen kunnen we nog even bezig blijven, dus kijk op de website van Chevrolet en kies het pakket dat het beste bij je past!

Sportieve SUVs
 
 

Beoordeel de tip(s) op deze pagina:Google Bookmarks Facebook Tweet This
Besparen op vervoerskosten
 
   Auto
      Techniek
      Rijgedrag
      Tanken
      Onderhoud
      Flitspalen
      Aanschaf
      Collectief
      Overig
   Brommers & scooters
      Praktische kant elektrische scooters
   Openbaar vervoer
      Openbaar vervoer goedkoper
   Motor
      Bespaar op kosten voor motorrijden
   Fiets
      Bespaar op fietskosten
      Omafiets een ideale stadsfiets
      Nationale Fietsplan
      De kids naar school brengen
   Prive vervoer
      Bespaar op kosten voor de taxi
 

Nieuwe bespaartips
Tip aanmelden
Bespaar tools
Privacy policy
Adverteren
Sitemap
Contact

Auto links
Auto ABC